Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Termostat wifi Homplex HT2310

0 stars: 0.00 din 0 pareri

53788 lei Lei
Cod produs
HT2310
Out Of stock
Descriere
Termostat wifi Homplex HT2310

Termostatul Homplex HT2310 WR este o solutie avansata si convenabila pentru controlul temperaturii locuintei. Cu un afisaj LED iluminat mare si butoane tactile, acest termostat ofera o experienta usoara si intuitiva.
Are capacitatea de a memora setarile chiar si in cazul unei caderi de curent sau in momentul schimbarii bateriilor. Astfel, nu va trebui sa va faceti griji ca veti pierde programarile si preferintele dumneavoastra de temperatura.
Termostatul Homplex HT2310 WR afiseaza temperatura in grade Celsius (C), asigurandu-va ca aveti mereu o perspectiva clara asupra valorii curente.
Cu 4/6 intervale de programare pe perioada/zi, puteti personaliza si ajusta confortul termic in functie de rutina zilnica. Modurile de programare disponibile includ 7 zile, 5+2 si 5+1+1, oferindu-va flexibilitatea de a adapta termostatul la nevoile dumneavoastra individuale sau de familie.
Termostatul Homplex HT2310 WR vine echipat si cu functii suplimentare utile, cum ar fi protectia la inghet si detectarea ferestrei deschise, asigurandu-va ca temperatura este mentinuta intr-un interval confortabil si ca nu exista riscul de a consuma energie in mod inutil.
Pentru evitarea modificarilor accidentale dispozitivul are si o optiune de blocare a setarilor. De asemenea, termostatul poate fi amplasat oriunde in casa dumneavoastra, pe un stand sau perete, pentru a se potrivi cu designul si configuratia spatiului dumneavoastra.
Cu un indicator de nivel de energie scazut pentru baterie, veti fi notificat in avans atunci cand este necesar sa inlocuiti bateriile, astfel incat termostatul sa functioneze intotdeauna in parametri optimi.
Cu o raza de actiune de 100 m in camp deschis, termostatul Homplex HT2310 WR ofera o conectivitate excelenta si o flexibilitate sporita in a controla temperatura din diferite zone ale locuintei dumneavoastra.
Alegeti termostatul Homplex HT2310 WR pentru a beneficia de un control precis al temperaturii si pentru a crea un mediu confortabil in casa. Fie ca sunteti acasa sau plecat, acest termostat inteligent va permite sa economisiti energie si sa va bucurati de confortul dorit.

Date tehnice

Alimentare termostat 2 Baterii 1,5 V tip AA
Alimentare receptor 100 - 240VAC 50/60Hz
Frecventa Radio 868Mhz, Wi-Fi 2,4Ghz
Temperatura de functionare 0 C ... 50 C
Intervalul de setare a temperaturii 5 C ... 35 C
Increment de setare al temperaturii 0,5 C
Acuratete masurare temperatura ambientala 0,1 C
Dimensiune termostat 100 x 100 x 19mm
Dimensiune receptor 86 mm x 86 mm x 28,5 mm
Releu Imax 8(5)A 250 VAC
Iesire de putere Imax 8(5)A 250 VAC

Alte caracteristici

- Afisaj LED iluminat mare.
- Butoate tactile
- Memorarea setarilor chiar si in cazul unei caderi de curent sau schimbarea bateriilor
- Temperatura afisata in grade Celsius (C)
- 4/6 intervale de programare pe perioada / zi
- Moduri de programare: 7 zile, 5+2, 5+1+1
- Protectie la inghet, detectie fereastra deschisa
- Blocare termostat
- Poate fi pozitionat oriunde in casa, pe stand sau pe perete
- Indicator nivel de energie scazut pentru baterie
- 100m raza de actiune in camp deschis
Trimite mesaj
Din Gura in Gura