Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Termostat inteligent Homplex 19 Wi-fi black

0 stars: 0.00 din 0 pareri

46753 lei Lei
Cod produs
3710735
Out Of stock
Descriere
Termostat inteligent Homplex 19 Wi-fi negru Homplex 19 Wi-Fi Black este un termostat ambiental programabil fara fir (cu radiofrecventa) ce poate fi controlat de la distanta.
Descarca aplicatia Tuya Smart pe propriul smartphone si controleaza termostatul ambiental Homplex 19 Wi-Fi Black de oriunde, folosind o conexiune activa la Internet.
Foloseste termostatul Division Gas pentru automatizarea sistemului de incalzire din casa ta. Il poti integra intr-un sistem de casa inteligenta (smart home) si sincroniza cu Google Assistant sau Amazon Alexa.
Controleaza-l pe Homplex 19 Wi-Fi vocal, fara atingerea termostatului sau a telefonului mobil inteligent. Utilizeaza termostatul ambiental Homplex 19 Wi-Fi in modul Manual pentru mentinerea unei singure temperaturi. Foloseste Homplex 19 Wi-Fi in modul Programat, alegand propriul scenariu de incalzire zilnic sau saptamanal.
Hey, Google! Integreaza termostatul ambiental DG19 Wi-Fi in sistemele de control pentru case inteligente si bucura-te de controlul vocal. Termostatul este compatibil cu Google Assistent, Amazon Alexa si IFTTT.

Algoritm de invatare
DG19 Wi-Fi va utiliza o curba de invatare pentru a recunoaste momentul ideal in care trebuie sa porneasca incalzirea ca sa te poti bucura de temperatura dorita la ora selectata.

Aplicatie dedicata Cu aplicatia Tuya Smart compatibila cu termostatul tau smart poti vedea istoricul incalzirii sau poti partaja controlul lui DG19 Wi-Fi cu cei dragi.

Control rapid de oriunde  DG19 Wi-Fi poate fi controlat de la serviciu, din vacanta sau de la bunici, vei avea nevoie de un smartphone si o conexiune la Internet pentru a te bucura de controlul acestuia din orice colt al lumii!

Port USB, alte beneficii Alimenteaza termostatul DG19 Wi-Fi cu cablul din pachet si vei avea iluminarea indelungata a ecranului.
Date tehnice UTILIZARE Ambiental, IoT
TIP Programabil
CONEXIUNE Cu radiofrecventa
ALIMENTARE TERMOSTAT Baterii, 2 x AAA alcaline, Cablu USB
AFISAJ TERMOSTAT LCD iluminat
DIMENSIUNE 124 x 88 x 25 mm
DIMENSIUNE RECEPTOR 86 x 86 x 24 mm
RELEU RECEPTOR 250 VAC, 10A
RELEU TERMOSTAT 250 VAC, 8A
MODURI DE LUCRU DISPONIBILE Manual, Mentinere temporara, Plecat, Programat
PROGRAME DISPONIBILE 5 + 1 + 1, 5 + 2, Programare saptamanala, Programare zilnica
SCALA DE TEMPERATURA o.C
FORMAT ORA 24 ore
INTERVAL SETARE TEMPERATURA 5 o.C 35 o.C
TREAPTA SELECTIE TEMP 0.5 o.C
HISTEREZA 0.5 o.C 3 o.C, TREAPTA SELECTIE HISTEREZA 0.5 o.C
FUNCTII SUPLIMENTARE Ajustare inteligenta a temperaturii, Memorarea setarilor cand se inlocuiesc bateriile, Protectia pompei din centrala, Protectie la inghet
APLICATIE Tuya Smart
COMPATIBILITATE APLICATIE Android, iOS
CULOARE Negru
Trimite mesaj
Din Gura in Gura