Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Termostat inteligent NX1 white

0 stars: 0.00 din 0 pareri

54899 lei Lei
Cod produs
3714352
Out Of stock
Descriere
Termostat inteligent Homplex NX1 alb cu suport pentru masa. Termostatul ambiental NX1 Cream White Edition te tine conectat cu locuinta ta. Homplex NX1 Cream White Edition are un design ergonomic ce se integreaza perfect in orice casa. Controleaza temperatura ambientala manual sau prin intermediul aplicatiei mobile Homplex.

Termostatul Homplex NX1 il poti controla de orinde, in timpul vacantei, la birou sau la finalul antrenamentului, avand acces in timp real la informatii despre temperatura, umiditate si flexibilitatea de a crea programe de incalzire complexe.

Partajeaza Homplex NX1 cu prietenii, optimizeaza costurile cu incalzirea, maximizeaza confortul, iar casa ta te va intampina mereu cu caldura.

Senzor de umiditate in standard

Homplex este prima companie din Romania care introduce in masurarea umiditatii ambientale ca optiune implicita. Important daca ai alergii, afectiuni respiratorii sau doresti un mediu strict pentru bebelusi.

Profita si verifica periodic nivelul de umiditate din locuinta - afisat pe ecranul termostatului sau in aplicatia Homplex - fara alte instrumente suplimentare sau upgrade la un echipament mai scump.
Termostatul

Modifici temperatura sau navighezi prin setari prin rotirea inelului ergonomic iar pentru confirmare, deblocare sau accesarea meniului pur si simplu apasa orinde pe cadranul negru. Atat de simplu.
Toate informatiile necesare sunt disponibile dintr-o privire. Temperatura ambientala si cea setata, nivelul de umiditate, ora si alte detalii despre sistem sunt afisate simultan fara a fi necesare alte actiuni. Dupa conectarea termostatului cu aplicatia Homplex, disponibila in AppStore sau Google Play, timpul exact va fi sincronizat automat.

Receptorul

Acesta are rolul de asigura legatura dintre termostat, sistemul de incalzire si aplicatia Homplex (prin intermediul Internetului si a unei retele Wi-Fi). Pozitioneaza-l langa centrala termica si conecteaza cablul de control intre receptor si portul acesteia. Prin intermediul releului incorporat, receptorul va porni sau va opri incalzirea. Poate functiona independent de aplicatie (dar fara optiunea de mod Programat) sau total independent prin activarea functiei de preluare manuala a controlului.

Configurarea se realizeaza cu ajutorul unui singur buton iar starea receptorului este comunicata prin culori cu ajutorul inelului iluminat din jurul acestuia.

Aplicatia Homplex

Compatibila cu sistemele de operare Android si iOS, aplicatia Homplex adauga noi functii termostatului tau. Utilizeaza modul Programat si creaza scenarii de incalzire complexe cu mai mult de 10 intervale orare pentru fiecare zi. Partajeza rapid termostatul cu cei dragi si verifica oricand informatiile de ambient de acasa.

Salvezi timp

Termostatul si receptorul sunt sincronizate din fabrica. Trebuie doar sa-l conectezi la Internet, sa descarci aplicatia Homplex, sa iti faci un cont de utilizator si sa conectezi termostatul la reteaua ta Wi-Fi.

Siguranta

Toate cablurile furnizate in pachet sunt asigurate cu pinuri terminale. Elimini riscurile unui scurtcircuit, iar cuplarea in reglete este inlesnita.

Intuitiv

Regleaza setarile cu inelul rotativ si apasa ecranul pentru confirmare. Modifica temperatura usor si intuitiv sau navigheaza meniul termostatului cu cateva gesturi. Extrem de usor de folosit, de la mic la mare! Toti membrii familiei il vor putea utiliza din primul moment.

Traieste smart

Controleaza toate dispozitivele Homplex de oriunde in lume. Ai la dispozitie o aplicatie moderna in limba romana sau engleza care imbunatateste termostatul tau cu functii extinse. Regleaza temperatura, creaza programe personalizate nevoilor tale, imparte termostatul cu cei dragi. Sunt doar o parte din ce poti face, direct din telefonul tau mobil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura