Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Termostat wifi internet HT500 Set

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39454 lei Lei
Cod produs
HT500Set
Out Of stock
Descriere
Termostat WiFi fara fir Motan HT-500
Set comandat prin prin internet de pe smartphone, tableta sau PC, folosit pentru comandarea sistemelor de incalzire centrala.
Atunci cand este conectat adaptorul, HT500 SET functioneaza ca un termostat de camera inteligent. Cand adaptorul este scos si sunt inserate bateriile, acesta se transforma in termostat de camera fara fir. Cand aparatul se afla in aceasta situatie, nu il puteti comanda prin intermediul aplicatiei mobile. Pentru a reveni din nou la termostatul inteligent de camera, trebuie sa-l conectati la adaptor.
Puteti controla temperatura casei dumneavoastra cu aplicatia mobila oriunde ati fi in lume.
Cu aplicatia mobila puteti crea programe zilnice si saptamanale intr-un mod practic.
In modul locatie, puteti reduce temperatura locuintei atunci cand va aflati departe de casa sau puteti creste temperatura locuintei atunci cand va apropiati de casa.
In functie de intervalul de date selectat din aplicatia mobila, puteti vizualiza grafic programul de lucru al unitatii de incalzire, temperatura casei si temperatura exterioara si puteti obtine un raport retrospectiv.
Datorita utilizarii bateriei, puteti amplasa termostatul de camera HT-500 Set oriunde in casa.
Cu afisajul LCD, puteti avea informatii instantanee despre dispozitiv si puteti gestiona unitatea de incalzire cu tastele care se afla in partea de sus.
Tineti spatiul de locuit la temperatura dorita in orice moment. In acest fel, puteti economisi pana la 30% din facturile dumneavoastra, evitand functionarea inutila a unitatii de incalzire.
Moduri de functionare:
Prin modurile Casa - Somn - Exterior - Program - Localizare ale HT500 SET puteti sa enonomisiti energie si bani in orice moment doriti.
Modul Casa mentine temperatura casei la temperatura setata. Puteti folosi aceasta modalitate in itnervalele de timp cand va aflati acasa. Temperatura recomandata este 23oC.
Modul de Somn mentine temperatura casei la temperatura setata si va ofera astfel un somn confortabil. Puteti folosi acest mod in intervalul orar in care sunteti la somn, 23:00-07:00. Temperatura recomandata este 18oC.
Modul Exterior este tipul de modalitate prin care puteti selecta perioada care sunteti departe de casa.
Prin Modul Program puteti seta temperaturile saptamanale si in intervale de cate 30 de minute, iar in acest fel temperatura din casa dumneavoastra se va schimba in mod automat.
Modul de pozitionare scade temperatura locuintei atunci cand va indepartati de casa sau creste temperatura locuintei atunci cand va apropiati de casa. In acest fel, puteti economisi bani, impiedicand functionarea boiler-ului cand nu sunteti acasa.
Modul manual ajuta la schimbarea in mod instant a temperaturii din casa dumneavoastra.
Date tehnice HT500 Tensiune functionare (utilizand adaptorul): 5 V DC; Tensiune operare (prin utilizarea bateriei): 3 V DC (2x AAA baterie alcalina).
Curentul maxim de incarcare (prin utilizarea adaptorului) =500 mA; Curentul maxim de incarcare (prin utilizarea bateriei) =80 mA.
Dimensiuni: 131 mm x 74 mm x 25.5 mm
Sensibilitate masurare temperatura: 0,1oC. Setarea temperaturii: 0,1oC-1oC. Sensibilitate de functionare: 0,5oC.
Frecventa de conectivitate: Wi-Fi 802.11 b/g/n @ 2.4GHz. Distanta de comunicare: 100 m (spatiu deschis).
Temperatura utilizare: -10oC..+50oC. Temperatura depozitare: -20oC..+60oC
Date tehnice Receptor:
Tensiune de functionare: 220 V AC
Dimensiuni: 85 mm x 90 mm 28.5mm
Nr cheie curent releu: 7 A (220 V AC)
Temperatura de utilizare: -10oC..+50oC; Temperatura depozitare: -20oC..+60oC.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura