Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Pompa caldura aer-apa Omnia S W-T 3.2 4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1757189 lei Lei
Cod produs
0XHM4SWA
Out Of stock
Descriere
Pompa de caldura aer/apa reversibila cu Boiler Ferroli Omnia S W-T 3.2 4 Omnia SW-T 3.2 este o pompa de caldura tip split, full inverter, cu agent frigorific ecologic R32, destinata incalzirii si producerii apei calde menajere in instalatii rezidentiale si comerciale de putere mica si medie.
Fiecare dintre componentele pompelor de caldura Omnia SW-T 3.2 au fost concepute cu scopul de a moderniza sistemele de incalzire existente prin inlocuirea centralelor termice si a boilerelor electrice pentru producerea apei calde menajere, oferind acelasi confort prin folosirea unei solutii eficiente si ecologice.
Toate unitatile satisfac exigentele sistemelor de incalzire/racire, avand capacitatea de a produce agent termic pana la 65 C, fiind astfel ideale pentru toate tipurile de sisteme, fie ca este vorba de incalzire in pardoseala, ventiloconvectoare, radiatoare sau productie de apa calda menajera (ACM) prin intermediul unui boiler extern.
Noul design Full Inverter Ferroli utilizeaza tehnologia DC inverter pe 3 componente principale consumatoare de energie ale echipamentului, adica compresorul, ventilatorul si pompa. Aceasta permite modularea distributiei puterii prin urmarirea atenta a incarcarii termice, permitand astfel o eficienta energetica foarte mare si importante economii pentru utilizatorul final.
Mai mult, designul Full Inverter Ferroli reduce consumul de energie electrica la pornire, evitand fluctuatiile retelei electrice si marind durata de viata a componentelor. Nivelul de zgomot este printre cele mai scazute de pe piata, putand fi folosite fie autonom, fie integrate cu alte surse de caldura, de exemplu o centrala pe gaz.
Toate unitatile sunt furnizate cu o sonda de temperatura pentru un boiler ACM (nemontata) si o sonda de temperatura a aerului exterior (premontata pe unitatea exterioara) pentru o reglare optima a temperaturii agentului termic conform curbei climatice alese atat pe incalzire cat si pe racire
Interfata cu utilizatorul este alcatuita dintr-un controler digital montat pe unitatea interna, prevazut cu un display amplu si cu comenzi de setare foarte simple.

SISTEMUL DE CONTROL

Interfata cu utilizatorul este prevazuta cu tehnologia Capsense cu un afisaj grafic de 2,8", care ii permite utilizatorului sa interactioneze usor si simplu. Interfata echipamentului comunica cu sistemele Connect CRP, care pot gestiona pana la 8 termostate (7 Connect CRP Zone + 1 Connect CRP) impartite in 2 zone, una directa si una mixta.
PROTOCOL MODBUS pentru gestionarea inteligenta prin intermediul unui posibil sistem de gestiune tehnica si control al cladirii (BMS).
INCALZIRE SI RACIRE cu generator individual si pompa de caldura. Modularea oferita de designul Full Inverter permite mentinerea punctelor de reglaj dorite, optimizand consumul pentru utilizator. Setarea curbelor climatice (standard) poate imbunatati confortul si poate reduce si mai mult consumul.
PRODUCTIA DE APA CALDA MENAJERA (ACM) Se activeaza atunci cand sonda de temperatura a apei calde menajere coboara sub valoarea setata a apei calde menajere.
SURSE DE ENERGIE SUPLIMENTARA (elemente de incalzire). Pompa de caldura poate activa aceste surse suplimentare fie prin integrare, fie prin inlocuire, pe baza unor parametri care pot fi adaptati. In plus fata de aceste setari, se poate declansa alarma in caz de urgenta, atunci cand pompa de caldura este defecta
INTRARE INSTALATIE FOTOVOLTAICA SI INTRARE SMART GRID
Unitatea este prevazuta cu 2 intrari digitale (contacte Smart Grid) pentru gestionarea unei intrari de la sistemul fotovoltaic si de la reteaua electrica pentru optimizarea consumului si a costurilor facturii de energie electrica.
CONTROL DE LA DISTANTA PRIN APLICATIE Disponibil pentru iOS si Android in combinatie cu Connect CRP (optional)
ELEMENTUL DE INCALZIRE AL BOILERULUI DE APA CALDA MENAJERA
Trimite mesaj
Din Gura in Gura