Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Pompa caldura aer-apa Omnia ST 3.2 HI3 8

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2275064 lei Lei
Cod produs
0XHT8SWA
Out Of stock
Descriere
Pompa de caldura aer/apa reversibila cu Boiler Ferroli Omnia ST 3.2 HI3 8 kW, cu rezistenta electrica de 3 kW integrata, pentru incalzire, racire si preparare de apa calda menajera.
OMNIA ST 3.2 sunt pompe de caldura aer-apa sistem split, compuse dintr-o Unitate externa care contine cele mai importante elemente ale circuitului frigorific, de la compresor la schimbatorul de caldura, care va fi racordata cu conductele de agent frigorific la Unitatea interna.
Unitatea interna contine restul circuitului frigorific, componentele principale ale circuitului hidraulic, precum pompa de caldura de inalta eficienta sau vasul de expansiune, pentru a permite instalarea rapida si sigura a echipamentelor.
Este furnizata standard cu un sistem electric integrat de 3 kW pentru modelele monofazate.
OMNIA ST 3.2 difera de OMNIA S 3.2 prin faptul ca unitatea interna este prevazuta cu Boiler cu o serpentina incorporat  pentru productie de apa calda menajera. Pentru modelele de la 4 la 10 capacitatea boilerului este de 190 litri.
Acestui boiler i se poate cupla o rezistenta electrica suplimentara cat si un kit pentru aport solar (ambele accesorii se monteaza in interiorul unitatii).
Instalarea unui sistem split ofera avantajul evitarii inghetului, chiar si la cele mai scazute temperaturi (pana la -25C) sau in absenta energiei electrice (singura problema des intalnita in cazul pompelor de caldura monobloc).
Toate unitatile satisfac exigentele sistemelor de incalzire/racire, avand capacitatea de a produce agent termic pana la 65C, fiind astfel ideale pentru toate tipurile de sisteme, fie ca este vorba de incalzire in pardoseala, ventiloconvectoare, radiatoare sau productie de apa calda menajera (ACM) prin intermediul boilerului incorporat.
Noul design Full Inverter Ferroli utilizeaza tehnologia DC inverter pe cele 3 principale consumatoare de energie ale echipamentului - compresorul, ventilatorul si pompa. Aceasta permite modularea distributiei puterii prin urmarirea atenta a incarcarii termice, permitand astfel o eficienta energetica foarte mare si importante economii pentru utilizatorul final.
Designul Full Inverter Ferroli reduce consumul de energie electrica la pornire, evitand fluctuatiile retelei electrice si marind durata de viata a componentelor.
Nivelul de zgomot este printre cele mai scazute de pe piata, putand fi folosite fie autonom, fie integrate cu alte surse de caldura, de exemplu o centrala.
Toate unitatile sunt furnizate cu o sonda de temperatura pentru un boiler ACM (nemontata) si o sonda de temperatura a aerului exterior (premontata pe unitatea exterioara) pentru o reglare optima a temperaturii agentului termic conform curbei climatice alese atat pe incalzire cat si pe racire.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura