Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Pompa caldura aer-apa Omnia M 3.2 30T

0 stars: 0.00 din 0 pareri

276906 lei Lei
Cod produs
2CP000SF
Out Of stock
Descriere
Pompa de caldura aer/apa monobloc reversibila Ferroli Omnia M 3.2 30T trifazata

Pompa de caldura aer-apa Omnia M 3.2 raspunde nevoilor de incalzire si racire a instalatiilor rezidentiale si comerciale de putere medie.
Omnia M pot fi instalate in aer liber si, fiind capabile sa produca apa la o temperatura de pana la 60 C, pot fi utilizate in sisteme cu pardoseala radianta, ventilo-convectoare, radiatoare si pentru producerea indirecta de apa calda menajera (apa calda de consum) prin intermediul unui boiler extern (nu este furnizat).
Omnia M utilizeaza un compresor invertor de curent continuu care moduleaza capacitatea de la 30 la 120% din capacitatea nominala si prin echiparea cu un kit hidraulic care include toate componentele esentiale pentru o instalare rapida si sigura.
Omnia M se caracterizeaza printr-o eficienta energetica ridicata si un nivel de zgomot redus si pot fi utilizate ca unic generator al sistemului sau pot fi integrate cu alte surse de energie, cum ar fi incalzitoarele electrice de rezerva sau centrale termice.
Toate unitatile sunt livrate cu o sonda de temperatura (furnizata in mod standard, montata de instalator) pentru Boilerul de apa calda menajera (ACM) si cu o sonda de temperatura a aerului exterior (deja instalata pe unitate) pentru a realiza controlul climatic in modurile de incalzire si racire.
Toate unitatile sunt construite cu precizie si testate individual in fabrica. Instalarea necesita doar conexiunile electrice si hidraulice.
SISTEMUL DE COMANDA  SISTEMUL DE INCALZIRE SI RACIRE, in care pompa de caldura este singura sursa de energie. Daca este activata in modul de incalzire sau racire, unitatea functioneaza prin modularea frecventei compresorului pentru a mentine temperatura apei produse la valoarea de referinta setata de regulator. Prin intermediul acestui parametru puteti utiliza telecomanda (de exemplu, pentru sistemele mono-zonale) ca termostat de camera.
PRODUCTIA DE APA CALDA MENAJERA (DHW). Unitatea este activata in modul de incalzire pentru a mentine temperatura unui rezervor de apa calda menajera (achizitie separata) la valoarea de referinta. Este nevoie de o supapa de deviere cu 3 cai (nu este furnizata) si de un senzor de temperatura (sonda TS, L = 10 m, furnizata) care trebuie introdusa intr-o teaca a rezervorului de apa calda menajera.
SURSE SUPLIMENTARE DE ENERGIE (cazan sau incalzitor electric). In functie de parametrii setati, aceste surse pot fi activate pentru completarea sau inlocuirea pompei de caldura atunci cand sistemul este utilizat pentru incalzirea spatiilor sau pentru producerea de apa calda menajera. Controlerul activeaza, de asemenea, surse suplimentare de energie in cazul in care pompa de caldura nu functioneaza.
INCALZITOR ELECTRIC AL REZERVORULUI ACM. Controlerul poate gestiona activarea unui incalzitor electric introdus in boilerul de apa calda menajera ca o completare termica a pompei de caldura, pentru functia de dezinfectare sau ca sursa de rezerva de energie pentru producerea de apa calda menajera in cazul in care pompa de caldura nu functioneaza.
ACM RAPID. Aceasta functie poate fi activata manual si va permite sa acordati prioritate productiei de apa calda menajera prin activarea tuturor surselor de energie (pompe de caldura, incalzitoare electrice, centrala termica) disponibile pentru incalzirea apei calde menajere pentru a aduce in cel mai scurt timp posibil rezervorul de apa calda menajera la punctul de temperatura dorit.
FUNCTIE DE DEZINFECTARE. Puteti seta de pe controler cicluri saptamanale pentru dezinfectarea apei din rezervorul ACM. Pentru a executa cu succes aceste cicluri, pompa de caldura trebuie sa fie integrata cu o centrala termica sau incalzitor electric de apa calda menajera.
MODUL SILENTIOS. Daca este activ, permite o reducere a frecventei maxime a compresorului si a turatiei ventilatorului pentru a reduce zgomotul emis si puterea absorbita de unitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura