Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Motocultor profesional Hecht 7100 multifunctional 7CP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

440886 lei Lei
Cod produs
HECHT7100
Out Of stock
Descriere
Motocultor profesional Hecht 7100, multifunctional, putere 7 CP, latime de lucru 81/104 cm
Motocultor cu latimea de lucru de 81/104cm. Motor cu capacitatea de 212cm3 cu putere nominala de 4kW. Masa 72 kg.
Motor puternic pe benzina, de calitate, cu sistem OHV 212 cc
3 viteze inainte si 1 inapoi
Cutie de viteze durabila din fonta
Structura robusta garanteaza o durata lunga de viata a utilajului
Rezervor mare de combustibil
Un ajutor excelent pentru afanarea si cultivarea solului, dar poate fi folosit si ca un minitractor cu remorca
24 de cutite de cultivare de 38 cm, cu forma speciala, din otel solid, care macina perfect solul
Optiune de ajustare a latimii de lucru
La motocultor poate fi atasat un carucior cu bara de remorcare
Roti de ghidare
Motocultorul este potrivit pentru patule mari de flori si gradini, datorita latimii sale de lucru
Manere pivotante ergonomice pentru un confort sporit de lucru
Tija franare
Posibilitatea de a lucra chiar si pe teren in panta
Adancime de cultivare pana la 38 cm
Optiunea de a achizitiona o gama larga de accesorii (roti de otel, plug de bilonat, plug, excavator de cartofi, roti de 12 inchi, carucior, greutati, bara de remorcare, semanatoare,...)
HECHT 7100 prevazut cu roti (accesoriu optional) La motocultorul HECHT 7100 puteti adauga roti mari de 12" (nu sunt incluse in livrare), cu care il puteti transforma cu usurinta intr-un tractor cu o singura axa, potrivit pentru conectarea altor accesorii, precum o remorca cu scaun HECHT 75100, plug de bilonat, un plug, un excavator de cartofi, o sapatoare etc.
Motocultorul HECHT 7100 este un utilaj cu o gama foarte larga de accesorii optionale. Poate fi transformat intr-un tractor cu o singura axa. Pentru propulsie este utilizat un motor HECHT OHV cu un singur cilindru in patru timpi cu o cilindree de 212 cm3. Viteza de lucru a motorului este de 3200 rpm. Pornirea se face folosind o tragere clasica pe partea din fata a motorului. Exista si o bobina de soc pentru pornirile la rece. Puteti regla cu usurinta turatia motorului cu maneta de pe ghidonul din dreapta, iar pe ghidonul din stanga veti gasi ambreiajul si comutatorul electric al motorului. O maneta de schimbare este amplasata convenabil sub ghidon. Ghidonul poate fi reglat rapid la inaltimea dorita, il puteti adapta cu usurinta la munca realizata sau la inaltimea operatorului.
Motocultorul este livrat cu trei perechi de lame de cultivare, astfel incat puteti utiliza optional 2 sau trei perechi. Latimea de lucru este atunci de 81 cm sau 104 cm. Motocultorul poate fi astfel usor adaptat la dimensiunea patulei si la calitatea solului care este lucrat. Pentru ca munca sa se deruleze in siguranta, brazdarele sunt ascunse sub aparatoarea de noroi si pot fi usor ajustate la latimea numarului de brazdare utilizate. Operatorul este astfel bine protejat de pietrele care sar si de pamant. Daca nu lucrati intr-un anumit moment cu utilajul, pentru cresterea stabilitatii puteti utiliza suportul frontal - un suport.
Un mare avantaj al acestui motocultor este gama larga de accesorii optionale (nu fac parte din livrarea de baza). Este astfel posibila echiparea utilajului cu roti de deplasare foarte mari de 12 inchi, un plug, un plug de bilonat, un excavator de cartofi, roti cu palete din otel pentru latime maxima de lucru in timpul aratului sau o pereche de greutati pentru roti de 12 kg. Motocultorul poate fi usor transformat intr-un tractor cu o singura axa dupa achizitionarea accesoriilor necesare.
Utilajele comandate in magazinele online sunt trimise in ambalajul original in stare partial dezasamblata, de obicei este necesara atasarea la utilaj a manerelor, ghidonului, parghiilor de comanda etc. Punerea in functiune a utilajului, achizitionarea de utilaje mai complexe dintr-unul din magazinele traditionale, unde va fi asamblat complet si pus in functiune de muncitori specializati.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura