Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Generator curent GG 3300 7CP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17418 lei Lei
Cod produs
HECHTGG3300
Out Of stock
Descriere
Generator curent Hecht GG 3300 7CP
Hecht GG 3300 este un generator electric mediu pe benzina, alimentat de un motor in patru timpi de 208cc, 7 CP.
Pe panoul electric al generatorului se afla un voltmetru analogic de control, o pereche de prize clasice pentru conectarea aparatelor 230 V / 50 Hz, intre care se afla si un terminal de siguranta pentru conectarea cablului de masa. Ambele prize sunt, bineinteles, protejate impotriva suprasarcinii de un intrerupator de circuit. In plus, exista o priza de 12 V DC pe panou pentru conectarea aparatelor de 12 V, care poate fi folosita si pentru incarcarea unor tipuri de baterii de 12 V. Cu toate acestea, nu este echipata cu reglarea incarcarii, astfel incat este necesar sa verificati in permanenta starea de incarcare a bateriei si sa o deconectati la timp. Aceasta priza de 12 V este, de asemenea, echipata cu un dispozitiv de siguranta.
Puterea continua a unitatii centrale este de 2600 W, pentru perioade scurte de timp, de exemplu, curentii de pornire ai unor aparate pot fi incarcati pana la o putere maxima de 3000 W.
Generatorul este montat in cadrul de baza cu ajutorul unor blocuri de cauciuc pentru a amortiza transmiterea vibratiilor. Acesta poate fi transportat convenabil in spatele acestui cadru, iar greutatea sa este de 46,5 kg. Nivelul de zgomot produs este de 96 dB.
Generatorul este echipat cu AVR (Automatic Voltage Regulation), care previne fluctuatiile de tensiune atunci cand se schimba sarcina statiei centrale.
Generatorul are un rezervor de combustibil cu o capacitate de 15 l. Este ideal ca sursa de alimentare de rezerva in caz de calamitate si va servi bine si in locurile in care reteaua electrica nu este disponibila. De asemenea, poate fi utilizat, de exemplu, ca rezerva pentru alimentarea pompelor de circulatie ale unor cazane pe combustibil solid etc.
Caracteristicile tensiunii de iesire a centralei electrice sunt diferite de cele ale retelei electrice normale. Prin urmare, va recomandam insistent sa consultati producatorul sau distribuitorul anumitor echipamente electronice (de exemplu, calculatoare, televizoare moderne etc.) pentru optiunile de alimentare cu energie electrica. Unele echipamente electrice pot absorbi de cateva ori curentul normal de functionare pentru o perioada scurta de timp atunci cand sunt pornite; pentru aparate precum motoarele electrice si alte dispozitive care utilizeaza inductia, acest lucru poate fi de peste trei ori mai mare decat puterea normala pentru o perioada scurta de timp. Ca orientare aproximativa, pentru calcul se poate utiliza asa-numitul coeficient de pornire, care trebuie inmultit cu puterea normala de intrare a aparatului conectat. Apoi, de exemplu, inmultim cu 1 aparatele precum uscatorul de par, pistolul de caldura, friteuza, blenderul, cuptorul, fierul de calcat, prajitorul de paine, aspiratorul, lampa de masa. Coeficientul 2 se aplica apoi, in general, masinilor electrice de tuns iarba, polizoarelor unghiulare, masinilor de tuns gard viu, ferastraie electrice, masini de spalat etc. Pentru compresoare, masini de spalat sub presiune, betoniere, se aplica de obicei un coeficient de 3; pentru frigidere, congelatoare sau aparate de aer conditionat, coeficientul poate depasi 3. In practica, putem calcula aproximativ ca un aparat cu o intrare de 600 W si un coeficient de 2 necesita o putere centrala maxima de cel putin 1 200 W.
Avantaje
Generator de energie monofazat
Motor monocilindric in 4 timpi racit cu aer
2x priza 230V 16A, 1x priza 12V DC, voltmetru
pornire manuala cu ajutorul cablului de pornire
alternator de calitate
include AVR (reglarea automata a tensiunii)
include protectie la suprasarcina si protectie la nivel scazut de ulei
rezervor de combustibil metalic de 15 litri rezistent la deteriorari mecanice
echipat cu silentblocks din cauciuc pentru amortizarea vibratiilor motorului
cel mai popular generator din gama noastra
Trimite mesaj
Din Gura in Gura