Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Motocoasa multifunctionala Hecht 155

0 stars: 0.00 din 0 pareri

120639 lei Lei
Cod produs
HECHT155
Out Of stock
Descriere
Motocoasa multifunctionala Hecht 155
Trimmer multifunctional pe roti cu motor pe benzina. Putere 1,5 kW (2 HP), capacitate 51,7 cm3. Greutate 15,5 kg.
Reciprocating engine, de inalta calitate, cu volum de 51,7 cmc
Cap cu fir inclus in livrare
Structura masiva
Operare usoara datorita rotilor mari si robuste
Optiune de a seta unghiul de taiere la 45 de grade. Datorita acestui lucru, puteti ajunge si la marginile trotuarului sau ale gardului
Achizitionarea optionala a unei maturi pentru curatarea zapezii, prafului, murdariei de pe trotuar - Hecht 000155
Potrivit pentru utilizatorii mai in varsta, datorita rotilor nu trebuie sa purtati motocoasa pe spate
Trimmerul motorizat multifunctional cu fir HECHT 155 este un ajutor ideal pentru finisarea dupa cosirea principala in jurul paturilor de flori, gardurilor, copacilor, zidurilor etc.
Lucrul cu un trimmer obisnuit pe curea de umar poate fi solicitant din punct de vedere fizic. Greutatea utilajului impreuna cu vibratiile transmise impun cerinte mari asupra aptitudinii fizice a operatorului si sunt cauza oboselii rapide. Prin urmare, HECHT 155 vine cu o solutie. Utilajul este echipat cu roti mari din aluminiu care se deplaseaza foarte usor chiar si pe terenuri denivelate. Cu siguranta vei fi surprins de abilitatea intregului utilaj.
Unitatea de antrenare cu ax si cap cu fir este montata pe sasiu pe un sistem rotativ. Poate fi setata in trei pozitii. Pentru cosirea normala, capul cu fir se afla in centrul utilajului, pentru cosirea de-a lungul peretilor, gardurilor si a altor obstacole, poate fi inclinat spre stanga sau dreapta.
Ghidarea mai precisa a capului cu fir chiar deasupra solului este facilitata de roata auxiliara reglabila din spate.
Motorul pe benzina in doi timpi cu capacitatea de 51,7 cmc si puterea de 1,5 kW (2 CP) va va asigura puterea necesara. Greutatea totala este de 15,5 kg, toata greutatea este transferata rotilor si, prin urmare, operarea acestuia este foarte usoara, precisa si confortabila. Datorita motorului pe benzina, trimmerul este potrivit pentru utilizare in locuri unde curentul electric nu este disponibil.
Ca accesoriu optional, puteti achizitiona o perie rotativa HECHT 000155, care este instalata in locul unui arbore cu un cap cu fir.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura