Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Pompa caldura aer-apa Omnia M 3.2 HI9 12T

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2142514 lei Lei
Cod produs
2CP00IHF
Out Of stock
Descriere
Pompa de caldura aer/apa reversibila pentru amplasare in exterior Ferroli Omnia M 3.2 HI9 12T trifazata, cu rezistenta electrica de 9 kW integrata, pentru incalzire, racire si preparare de apa calda menajera.
Pompele de caldura OMNIA M3.2 aer-apa indeplinesc cerintele sistemului de aer conditionat pentru iarna si vara din instalatiile rezidentiale si comerciale de putere mica si medie.
Toate unitatile sunt potrivite pentru instalare la exterior si intrucat pot produce apa pana la 65 C, pot fi utilizate in sisteme radiante, ventiloconvectoare, radiatoare si pentru productia indirecta de apa calda menajera (ACM) prin intermediul unui boiler extern cu serpentina.
Unitatile utilizeaza un compresor inverter care moduleaza puterea furnizata si sunt echipate cu un kit hidronic ce contine toate componentele esentiale pentru instalare rapida si sigura.
Unitatile prezinta eficienta energetica ridicata si un nivel redus de zgomot, putand fi folosite ca generator unic pentru instalatie sau integrate cu alte surse de energie precum rezistenta electrica suplimentara sau cazan.
Toate unitatile sunt furnizate standard cu o sonda de temperatura pentru rezervorul de stocare a apei calde menajere (ce va fi montata de instalator) si cu o sonda de temperatura a aerului exterior (deja instalata pe unitate), pentru a asigura reglarea climatica in incalzire si racire.
Pentru aplicatii specifice, unitatile OMNIA M3.2 pot fi instalate in configuratii multiple in cascada cu o unitate MASTER (gestionata direct de controler) si pana la 5 unitati SLAVE, care pot fi diferite in termeni de capacitate.

SISTEMUL DE COMANDA
Interfata cu utilizatorul consta dintr-un controler cu fir la distanta (5 cabluri, lungime max. 50 m de la unitate) care gestioneaza:
SISTEMUL DE INCALZIRE SI RACIRE in care pompa de caldura este singura sursa. Daca unitatea functioneaza in modul incalzire sau racire, aceasta functioneaza moduland frecventa compresorului pentru a mentine temperatura apei produse la valoarea de referinta stabilita. Prin intermediul unei valori de parametrizare, se poate utiliza controlerul de la distanta (de exemplu, pentru circuitele de incalzire cu o singura zona) ca termostat pentru camera.
PRODUCTIA DE APA CALDA MENAJERA (ACM) Unitatea porneste in modul de incalzire pentru a mentine temperatura unui rezervor de stocare a ACM la valoarea de referinta stabilita. Este necesara montarea in instalatie a unei vane de derivatie cu 3 cai (nefurnizata) care, impreuna cu sonda de temperatura T5 introdusa intr-o teaca a boilerului, deviaza agentul termic produs catre acumulator (sonda T5 este furnizata cu cablu cu lungimea de 10 m).
SURSE DE ENERGIE SUPLIMENTARE (cazan sau rezistenta electrica) In functie de valorile setate ale parametrizarii, aceste surse pot fi pornite complementar cu pompa de caldura sau in locul acesteia in functie de parametrii setati si, de asemenea, daca pompa de caldura nu functioneaza.
FUNCTIA DE CASCADA a mai multor unitati. Unitatea principala poate controla in modul cascada pana la 6 unitati diferite (1 principala, 5 secundare care sunt, de asemenea, de capacitati diferite) cu un singur controler conectat la unitatea principala. Se poate aloca functia de productie de ACM catre unitatea principala, iar in cazul defectarii uneia dintre cele 5 unitati secundare, restul pot continua sa functioneze in mod normal.
GESTIONAREA A PANA LA 2 CIRCUITE DE INCALZIRE (1 DIRECT SI 1 MIXT) Unitatea poate gestiona pompele de circulatie (nefurnizate) ale celor 2 circuite de incalzire si, numai pentru circuitul mixt, vana de amestec (nefurnizata) si sonda de temperatura a apei pe tur pentru zona 2 ( disponibila ca accesoriu).
INTRARE SISTEM FOTOVOLTAIC SI RETEA INTELIGENTA Unitatea este echipata cu 2 intrari digitale pentru conectare cu semnalul care vine de la sistemul fotovoltaic si de la reteaua electrica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura