Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Termoregulator Sensys HD white

0 stars: 0.00 din 0 pareri

54859 lei Lei
Cod produs
3319467
Out Of stock
Descriere
Termoregulator Ariston Sensys HD alb
Noua gama Sensys HD este conceputa pentru a va ajuta sa va bucurati de un confort sporit, in cel mai eficient si intuitiv mod.
Control modulatiei gamei de temperaturi bazat pe temperatura camerei cu posibilitatea de a combina o sonda externa pentru o eficienta si mai mare.
Usor de citit, datorita afisajului color de inalta rezolutie TFT 4.3".
Navigare intuitiva in meniu prin butonul central si butoanele tactile cu fundal iluminat.
Functie multipla: ora, zona, mod de programare, vacanta.
Vizualizati grafice si diagrame de consum (kwh) si cheltuieli.
Control complet al tuturor componentelor sistemului (incalzirea spatiului, racirea si apa calda) prin protocolul de comunicare BUS Bridgenet.
Sistem de control clasa V: contributie de 3% la incalzirea spatiului.
Sistem de control clasa VI in combinatie cu o sonda externa: contributie de 4% la incalzirea spatiului
Cu posibilitatile sale avansate, noul cronotermostat modulator va permite sa creati o experienta de incalzire personalizata utilizand programarea gamei de temperaturi si controlul mai multor zone, sa optimizati consumul de energie si sa reduceti costul facturilor.
Distingandu-se prin designul cu linii moderne, materialele elegante si interfata de inalta tehnologie, Sensys HD nu doar va va simplifica viata de zi cu zi printr-un control precis si impecabil al confortului, ci va adauga si eleganta oricarui camin.
Sensys HD poate deveni cheia pentru o casa inteligenta si va poate simplifica viata de zi cu zi prin simpla adaugare a Ariston Gateway. Controlul prin aplicatia Ariston NET va permite sa controlati incalzirea de oriunde v-ati afla, sa economisiti pana la 25% din costul facturilor si sa primiti asistenta tehnica direct la telefon.
Cu Ariston NET va puteti gestiona si confortul personal cu sunetul vocii dvs.
Conceput pentru a se incadra perfect in orice casa moderna, Sensys HD reprezinta creatia captivanta a designerului italian Umberto Palermo. Produsul este caracterizat prin linii inovatoare, materiale elegante, un afisaj color de inalta rezolutie si un panou de comanda iluminat din spate care asigura o lizibilitate perfecta si pe intuneric.
Butoanele tactile din lateral si reglarea usoara prin apasare vor face controlul confortului mai simplu si mai convenabil.
Datorita algoritmului sau avansat de modulatie, noul cronotermostat de modulatie asigura functionarea in cel mai eficient mod a sistemului dvs. de incalzire. Si nu numai: graficele si diagramele usor de citit va permit sa urmariti consumul si costurile, astfel incat sa puteti invata cum sa va optimizati utilizarea si sa contribuiti la un viitor mai bun pentru planeta.
Sensys HD garanteaza o experienta de utilizare placuta atat pentru utilizatorii incepatori, cat si pentru cei experimentati, simplificand in acelasi timp intretinerea profesionala. In plus, ofera un meniu de configurare ghidat, conceput pentru a-i ajuta pe tehnicieni in procesul de configurare initiala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura