Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Interfata BUS Evo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12495 lei Lei
Cod produs
3318229
Out Of stock
Descriere
Interfata BUS 3318229 pentru accesorii modulante ale centralelor termice din gama Ariston Evo.  
Obligatorie pentru codurile 3318230, 3318447.
Semnalul este transmis prin biti seriali folosind retea cu 2 fire. Transmiterea, receptionarea si decodificarea semnalelor are loc utilizand softul BUS, care se gaseste in interiorul microprocesoarelor regulatoarelor si a unitatilor periferice.
Interfata BUS a fost proiectata pentru conectarea instalatiilor de incalzire si a unitatilor lor periferice.
Caracteristicile tehnice ale protocolului BUS sunt proiectate ca sa fie capabile sa satisfaca cerintele curente si viitoare ale sistemelor de incalzire montate cu mai multi regulatori de temperatura, permitand chiar sa aiba loc auto-diagnoza. Instalatorii pot sa construiasca cu usurinta sisteme complexe si sa le administreze astfel incat semnalele individuale de comunicare intre diferitele instalatii sa aiba loc prin BUS mai curand decat prin cablurile individuale corespunzatoare. Odata ce BUS a fost introdus, un dispozitiv simplu cablat este disponibil pentru conectarea intr-un sistem de incalzire a mai multor instalatii; structura sistemului este simpla. Modificarile, completarile si dezvoltarile ar putea fi executate de catre instalator pur si simplu adaugand componentele la sistemul comunicatie BUS, fara sa aveti de implementat cablaje complicate (care ar putea sa conduca la efectuarea de greseli).
Interfata BUS poate fi pozitionata intr-un compartiment special al panoului de comanda si conectat la placa electronica principala a centralei termice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura