Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Regulator ECL Comfort 310

0 stars: 0.00 din 0 pareri

480217 lei Lei
Cod produs
087H3040
Out Of stock
Descriere
ECL Comfort 310 este un regulator electronic de temperatura cu compensare climatica pentru utilizarea in sistemele de incalzire, termoficare si racire.
Economia de energie poate fi obtinuta prin controlul corect al temperaturii pe tur in cadrul sistemelor de incalzire si racire. Pot fi controlate pana la 4 circuite.
Functia de compensare climatica din cadrul regulatoarelor ECL Comfort masoara temperatura exterioara si controleaza corespunzator temperatura pe tur din sistemul de incalzire. Sistemul de incalzire cu compensare climatica mareste nivelul de confort si economiseste energie.
Regulatorul ECL Comfort 310 este configurat pentru o varietate de aplicatii prin intermediul unei chei de programare ECL. Portalul ECL cu interfata web stabileste comunicatii cu ECL Comfort 310 in scopul obtinerii unui instrument SCADA (Supervisory Control And Data Acquisition - Comanda supervizor si achizitii de date) la cheie, eficient si usor de folosit de catre toti utilizatorii, personalul de service si la momentul punerii in functiune. Nivelul de service poate fi marit si/sau costurile de service pot fi micsorate. Instalatia de incalzire si/sau racire este accesibila virtual de oriunde si in orice moment prin intermediul laptopurilor sau telefoanelor smartphone, fapt care creste nivelul serviciilor si reduce timpul de raspuns la alarme. Software-ul instrumentului ECL pentru regulatorul ECL Comfort 310 ofera posibilitatea unei comenzi alternative la distanta folosind Portalul ECL si software-ul serverului OPC.
Regulatorul ECL Comfort 310 este proiectat pentru temperaturi de confort, consum optim de energie, instalare usoara prin intermediul cheii de programare ECL (Plug-and-Play) si operare intuitiva.
Economia imbunatatita de energie este facilitata prin compensarea climatica, reglarea temperaturii conform programarii orare, optimizare, precum si prin limitarea temperaturii, debitului si puterii pe retur.
Regulatorul ECL Comfort 310 este operat cu usurinta folosind un selector (buton multifunctional) sau o unitate tip telecomanda (RCU). Selectorul si afisajul cu iluminare de fundal indruma utilizatorul prin meniurile text corespunzatoare limbii selectate.
Regulatorul ECL Comfort 310 este prevazut printre altele cu iesire electronica pentru controlul vanei motorizate, iesire pe releu pentru controlul pompei de recirculare/vanei de comutare, precum si cu o iesire de alarma.
Pot fi conectati 6 senzori de temperatura Pt 1000. In plus, la incarcarea aplicatiei sunt configurate 4 intrari. Configuratia poate fi: intrare senzor de temperatura Pt 1000, intrare analogica (0 - 10 V) sau intrare digitala. In functie de aplicatie, modulul de extensie intern ECA 32 (introdus in unitatea de baza a regulatorului) poate furniza semnale suplimentare de intrare si iesire.
Destinatie: Echipament universal - 230 V c.a. Unitatea de baza nu este inclusa.
Tensiune de alimentare 230 Vca 50 Hz
Iesiri releu: 6; Intrari senzor: 10
Tensiunea min. de alimentare =207 Vca; Tensiune max. de alimentare =244 Vca
Consum de energie electrica =5 VA; Sarcina pe releu 4(2) A - 230 V a.c. (4 A for ohmic load, 2 A for inductive load); Sarcina pe triac 0.2 A / 230 V a.c.
Temperatura mediului ambiant min. =0C; Temperatura mediului ambiant max. =55C
Temperatura min. de stocare =-40C Temperatura max. de stocare 70C
Bateria de rezerva a ceasului programator 72 ore
Intrare digitala: Posibilitate de incarcare la 12 V
Tip senzor: Pt 1000, configurable input ohm/C; Clasa de protectie IP 41; Lungimea totala a cablului de senzor 200 m
Dimensiuni =220 x 110 x 78.7 mm.
Fisa tehnica regulatoare electronice Danfoss ECL Comfort 210, telecomenzi ECA 30, 31
Trimite mesaj
Din Gura in Gura