Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Automatizare CC 8311

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1107176 lei Lei
Cod produs
7719003510
Out Of stock
Descriere
Automatizarea digitala CC 8311 poate comanda un cazan pe motorina sau gaz amplasat pe pardoseala cu arzator cu 1 treapta, cu 2 trepte sau de modulatie. Este acceptata, de asemenea, utilizarea arzatoarelor duale.
Activarea arzatorului se efectueaza printr-un cablu de arzator cu 7, respectiv 4 poli sau alternativ prin 0 ... 10 V. Echiparea de baza cuprinde deja functiile de preparare a apei calde (sistem de rezervor) si, la alegere, reglarea circuitului de incalzire (un circuit de incalzire cu element de reglaj) sau reglarea circuitului de incalzire (pompa de recirculatie pentru cazan si element de reglaj al cazanului).
Pentru adaptarea optima la instalatia de incalzire, automatizarea poate fi extinsa cu pana la 4 module functionale. Cu ajutorul modulului functional FM-CM in automatizarea CC 8311 (se pot utiliza maximum 4 FM-CM) se pot regla instalatii cu mai multe cazane (maximum 4 cazane de incalzire per modul functional). Generatoarele termice pe motorina/gaz EMS sunt racordate direct la modulul functional. Cazanele de incalzire cu arzator extern, respectiv cu automat de ardere SAFe, au nevoie de cate o automatizare CC 8311 resp. CC 8313. Cu modulul functional FM-AM la sistemul de reglare CC 8000 se poate conecta un generator termic alternativ (de ex. centrala termica de cogenare sau cazan cu biomasa). In cazul in care nu exista suficiente socluri libere pentru modul, reglarea poate fi combinata si cu una sau mai multe automatizari de extindere CC 8310 (in faza de pregatire) in reteaua CBC-BUS.
Pachet de livrare  Automatizare digitala CC 8311/modul controler BCT831 cu ecran tactil integrat de 7" si modul central ZM5311.
Senzor de temperatura pentru exterior FA.
Senzor pentru temperatura cazanului FK cu functie de limitator de temperatura de siguranta.
Senzor de temperatura suplimentar FZ, de ex. pentru butelie de egalizare hidraulica sau ca senzor de temperatura de retur, de ex. ca senzor de tur al circuitului de incalzire.
Cablu de arzator pentru a doua treapta (cablul pentru prima treapta este inclus in pachetul de livrare al cazanului).
Instructiuni de proiectare Automatizari Bosch CC 8000
Trimite mesaj
Din Gura in Gura