Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Pompa Sanicubic 2 Pro WP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11543 lei Lei
Cod produs
R4STDIP68NM
Out Of stock
Descriere
Sanicubic 2 Pro WP NM contine 2 pompe independente. Fiecare dintre aceste pompe este echipata cu un sistem de tocare de inalta performanta.
Cele 2 pompe functioneaza in mod alternativ. In cazul unei functionari anormale, cele 2 motoare functioneaza simultan, sau daca una dintre pompe este defecta, cealalta o inlocuiteste.
Cuva Sanicubic este echipata cu 2 tuburi plonjoare care comanda, unul functionarea motoarelor, iar celalalt sistemul de alarma. Include alarma mobila, tip wireless
- Tubul plonjor lung, functionare normala;
- Tubul plonjor scurt, functionare anormala
Conectari posibile: ape uzate de la o casa intreaga.
Sanicubic Pro realizeaza performante optime cu un inalt nivel de siguranta, datorita nivelului dublu de alarmare - sonor si vizual- situat pe echipament, cat si pe alarma mobila(transmisie HF).
SANICUBIC 2 Pro dotat cu tehnologia de tocare ProX K2 reduce infundarea. Aditional, cele doua motoare permit functionarea in orice circumstante. Echipamentul vine in dotare standard cu panou de comanda extern. Nu in ultimul rand, cele 5 intrari versatile de pe cuva echipamentului cu diversele diametre, fac posibila conectarea tuturor evacuarilor din cladire.
Inaltime de pompare =max. 11 m
Distanta orizontala de pompare =max. 100 m
Diametrul recomandat al conductei de evacuare =22-32 mm
Temperatura max. admisibila a apei uzate =70 grdC
Tensiune electrica/putere motor: 220-240 V/2x1500 W
Dimensiuni BxAxH =557x491x406 mm

Grupul francez SFA, infiintat acum 50 de ani, este liderul de piata si totodata inventatorul sistemelor de tocare-pompare pentru WC
Trimite mesaj
Din Gura in Gura