Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Pompa Saniflo Silence

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20706 lei Lei
Cod produs
SXSTD
Out Of stock
Descriere
Pompa SFA Saniflo Silence
Saniflo Silence este un tocator sanitar de uz rezidential, destinat evacuarii apelor uzate provenite de la o toaleta cu iesire orizontala.
Saniflo Silence permite evacuarea apei uzate de la o toaleta printr-un diametru cuprins intre 22/28/32 mm, datorita unui sistem de tocare care transforma solidele in lichid. Modificarile sunt minimale, inlocuind tubulaturile voluminoase DN 110 mm ce necesita panta de scurgere, cu un sistem redus in diametru prin pompare.
De asemenea, sunt viabile noi posibilitati de utilare a spatiilor, deoarece aparatul are un sistem de pompare care poate evacua apele uzate la inaltimi mai mari.
Gandeste-te ca nu poti profita de spatiul de sub scara, deoarece reteaua de canalizare a casei este departe si apele uzate nu pot ajunge gravitational din acest punct. Maceratorul Saniflo Silence poate pompa apele uzate pana la 5 metri pe vertical sau pana la 100 de metri pe orizontala.
Imbunatatirea confortului la domiciliu este acum simpla, deoarece instalarea unui dispozitiv Saniflo Silence necesita numai o conexiune electrica, apele uzate fiind preluate si pompate automat catre canalizare oriunde ar fi aceasta.
Date tehnice pompa SFA Saniflo Silence Diametrul intrarilor 100 mm
Numar de intrari disponibile 1
Diametrul de refulare recomandat 22/28/32 mm
Consum motor 400 W
Tensiunea de alimentare 220-240 V/50 Hz
Clasa electrica I
Indice de protectie IP44
Nivel sonor 46 dB(A)
Descarcare orizontala maxima 100 m
Descarcare verticala maxima 4 m.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura