Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Pompa Sanipro XR Silence

0 stars: 0.00 din 0 pareri

258468 lei Lei
Cod produs
SRSTD
Out Of stock
Descriere
Pompa SFA Sanipro XR Silence Macerator proiectat pentru a crea o baie oriunde, pompand pana la 5 metri de sub nivelul canalizarii gravitationale.
Sanipro XR Silence permite reamenajarea sau crearea unei bai complete. Are 4 intrari pentru colectarea apelor reziduale de la:
un WC cu iesire orizontala prin intrarea centrala;
un lavoar prin intrarea superioara;
un dus sau cada pentru una din intrarile laterale joase;
un bideu pentru o a doua intrare laterala.
Sistemul sau de pompare integrat va permite sa evacuati apele reziduale pompand pana la 5 metri inaltime sau 100 de metri orizontal, printr-un tub de numai 32 mm in diametru. Punerea in functiune a dispozitivului Sanipro XR Silence, ca si celelalte dispozitive din gama SFA, este automata. Sistemul intra in functiune cand automatizarea sesizeaza presiunea exercitata de apa cand aceasta intra in cuva echipamentului.
Racordarea obiectelor sanitare (lavoar, pisoar, dus si bideu) este realizata cu ajutorul tubulaturilor de diametrul de 40 mm. Evacuarea este efectuata printr-o piesa tip cot (inclusa) pre-echipata cu o supapa de sens si cu o piesa telescopica de adaptare. Se recomanda evacuarea pe DN 32 mm, desi cotul are mai multe diametre disponibile.
Tocatorul Sanipro XR Silence beneficiaza de cele mai recente inovatii SFA privind reducerea zgomotului. Dispozitivul este echipat cu o serie de tampoane silentioase care absorb cea mai mare parte a zgomotului produs. In plus, dispozitivul functioneaza cu cicluri foarte scurte, de 2-3 secunde. Acest echipament nu emite mai mult zgomot decat un rezervor de acumulare extern in momentul reumplerii.

Date tehnice SFA Sanipro XR Silence Diametrul intrarilor 100/40 mm
Numar de intrari disponibile 4
Diametrul de refulare recomandat 22/28/32 mm
Consum motor 400 W
Tensiunea de alimentare 220-240 V/50 Hz
Clasa electrica I
Indice de protectie IP44
Nivel sonor 46 dB(A)
Descarcare orizontala maxima 100 m
Descarcare verticala maxima 5 m
Inaltimea tavii de dus 13 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura