Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Aer conditionat Daiseikai 10 18000 BTU/h

0 stars: 0.00 din 0 pareri

999957 lei Lei
Cod produs
Daisekai10-RAS18
Out Of stock
Descriere
Aparat de aer conditionat Toshiba Daiseikai 10 18000 BTU/h
Alegeti versiunea de Daisekai 10: Alb (White) sau culoarea Lemnului (Wood)
Avand un SEER exceptional de pana la 10,7 si calificative A+++ atat in racire, cat si in incalzire, DAISEIKAI 10 stabileste standardul pentru eficienta energetica. Tehnologia inovatoare Inverter de la Toshiba si compresoarele dublu rotative lucreaza impreuna pentru a maximiza economiile de energie, asigurand in acelasi timp o functionare puternica. Experimentati cea mai larga gama de operare disponibila, mentinandu-va confortabil indiferent de sezon.
Datorita tehnologiilor inovatoare, unitatea ofera confort de neegalat pe tot parcursul anului, chiar si in conditii de temperatura extrema. Ofera o gama larga de operare ce acopera temperaturi de la -20?C pana la +46?C, asigurand racirea in timpul verii si caldura in timpul iernii.
Incalzire si racire eficiente | Alegeti modele clasice sau din lemn realizate din materiale reciclate
Eficienta ridicata | Economisiti energie cu SEER de pana la 10,7, SCOP de pana la 5,3 si clasa energetica A+++/A+++
Fiabilitate de neclintit | Bucurati-va de veri racoroase si ierni calde indiferent de conditiile meteorologice, deoarece unitatea functioneaza fara probleme pe o gama larga de temperaturi exterioare, de la -20C la +46C
Respirati aer sanatos | Bucurati-va de aer curat datorita filtrului Ultra Pure care capteaza poluantii nocivi, ionizatorului cu plasma care neutralizeaza mirosurile si stratului de rasina de pe elementul unitatii interioare care asigura curatenia pentru o performanta de lunga durata
Experimentati sunetul tacerii | Bucurati-va de o liniste absoluta cu doar 19 dB(A) la unitatea interioara (viteza mica) si pana la 40 dB(A) la unitatea exterioara in modul silentios
Functionalitati inteligente pentru un confort sporit | Reglati, monitorizati consumul de energie si controlati aparatul de aer conditionat de la distanta prin intermediul aplicatiei Toshiba Home AC Control. In plus, bucurati-va de controlul suprem, fara a fi nevoie sa va ridicati de pe scaun, cu comenzi vocale simple (Amazon Alexa, Google Assistant)
Flux de aer personalizat | Creati-va propria zona de confort cu tehnologia Smart Sensing si HADA Care
Motion Tracking | Nu mai risipi niciodata energie racind incaperile goale
WiFi activ
Caracteristici Daiseikai 10 TOP ENERGY CLASS
Daiseikai 10 se afla in clasa energetica A +++ in racire si incalzire. Aceasta duce la un consum de energie foarte scazut in toate conditiile de functionare
PLASMA IONIZER
Neutralizeaza mirosurile neplacute. Aceasta tehnologie inovatoare absoarbe si descompune in mod activ fumul, mirosurile de mancare si alte mirosuri nedorite, lasandu-ti casa sa miroseasca proaspat si primitor.
COMPRESOR DIGITAL INVERTER DC TWIN
Compresorul digital inverter DC Twin asigura o viteza de rotatie constanta si reduce orice vibratie nedorita. Rezultatele sunt unice:
Eficienta sporita: Compresorul are o eficienta deosebit de ridicata la viteze de rotatie mici si in conditii de functionare indelungata.
Economie de energie: datorita rotatiei anti-asimetrice in doi cilindri, compresorul ofera economii mari de energie si functionare foarte puternica si fiabila.
Fiabilitate ridicata si nivel scazut de zgomot: performante stabile cu pierderi minime prin frecare. Solutia ideala pentru aplicatii sensibile la zgomot. Zgomotul unitatii exterioare in timpul functionarii este aproape neglijabil si, in acelasi timp, asigura o durata de viata dubla pentru compresor.
RESIN COATED COIL
Experimentati performante de lunga durata. Invelisul special de pe aripioarele schimbatorului de caldura previne acumularea de praf si murdarie, mentinand-ul curat pentru performante optime si calitatea aerului.
SMART SENSING
Imaginati-va un sistem care ajusteaza fluxul de aer in functie de preferintele dvs.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura