Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Aer conditionat MUZ-LN50VG2R MSZ-LN50VG2R 18000 rosu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1179409 lei Lei
Cod produs
MUZ-LN80VG2R-MSZ-LN50VG2R
Out Of stock
Descriere
Aer conditionat Mitsubishi Electric Kirigamine MUZ-LN50VG2R MSZ-LN50VG2R 18000 BTU/h Ruby Red
Dezvoltata pentru a completa decorul modern interior al camerei, Seria LN este disponibila in 4 culori alese special pentru a se armoniza in mod natural indiferent de locul de instalare. Nu doar design-ul sofisticat, dar si eficienta energetica optima si confortul operational aduc si mai multa valoare acestei serii.
Design luminos si somptuos Alb Natural, Alb Perla, Rosu Rubin si Negru Onix. Unitatile de interior din Seria LN sunt disponibile in patru culori pentru a corespunde diverselor stiluri de viata.
Aspectul unitatii interioare difera in functie de lumina din camera, atragand atentia tuturor celor care intra in incapere.

Eficienta energetica ridicata Performanta optima de racire/incalzire este o alta caracteristica a seriei LN.
Modele cu capacitati de la 25 la 50 au fost clasificate cu coeficientul A+++? pentru SEER, iar modelele pentru capacitati 25 si 35 coeficientul A+++? si pentru SCOP.
Senzorii 3D i-see Seria LN este dotata cu senzor 3D i-see, un senzor cu raze infrarosii care masoara temperatura la pozitii indepartate.
In timp ce se deplaseaza de la stanga la dreapta, opt elemente cu senzori dispusi vertical analizeaza temperatura camerei in trei dimensiuni.
Aceasta analiza detaliata face posibila studierea locului in care se afla persoanele in camera, permitand astfel crearea unor caracteristici cum ar fi ?fluxul de aer indirect?, pentru a evita impactul direct al fluxului de aer cu persoanele, si ?fluxul de aer direct? pentru a directiona fluxul de aer acolo unde se afla persoanele.
Plasma Quad Plus Plasma Quad Plus este un filtru plasma care elimina eficient sase tipuri de poluanti ai aerului.
Plasma Quad Plus colecteaza mucegaiurile si alergenii mai eficient decat Plasma Quad.
De asemenea, poate colecta PM2.5 si particule mai mici de 2,5 ?m, oferind spatii sanatoase de trai pentru toti.
Filtrul PLASMA QUAD captureaza si neutralizeaza particulele microscopice in suspensie actionand asupra acestora ca o bariera electrica. Prin generarea si apoi descarcarea unui camp electric de inalta tensiune, acest sistem de filtrare a aerului captureaza si inactiveaza virusii si elimina contaminantii care traverseaza filtrul.
Deflector dublu Deflectoarele creeaza diverse fluxuri de aer pentru a oferi confort fiecarei persoane din camera.
Nu numai deflectoarele orizontale, dar si deflectoarele verticale se deplaseaza independent, eliminand punctele fierbinti sau reci din toata camera.
Functionare silentioasa Nivelul de zgomot al unitatii de interior este de doar 19dB pentru modelele LN25/35, oferind un mediu interior linistit.
Interfata Wi-Fi incorporata Unitatea de interior este dotata cu o interfata Wi-Fi in interiorul unui locas exclusiv din unitate.
Acest lucru elimina nevoia de a instala o interfata Wi-Fi si contribuie si la aspectul frumos, avand in vedere ca interfata este ascunsa.
Strat dublu de protectie Un strat dublu de acoperire de protectie previne praful si murdaria unsuroasa sa patrunda in aparatul de aer conditionat.
Modul de noapte (Night Mode) Atunci cand ?Night Mode? este activat folosind telecomanda, functionarea unitatii de aer conditionat va trece la urmatoarele setari.
Luminozitatea lampii indicatoare a functionarii va scadea.
Va fi dezactivat sunetul ?beep?.
Zgomotul de functionare exterior va scadea cu 3dB fata de specificatia zgomotului nominal de functionare.
Date tehnice     Capacitate generala
18000 BTU/h

Capacitate racire
17060 (3412 - 20472) BTU/h

Capacitate incalzire
20472 (3412 - 27979) BTU/h

Capacitate de racire
5.0 (1.0 - 6.0) kW

Capacitate de incalzire
6.0 (1.0 - 8.2) kW

SEER
8.5

SCOP
4.6

Clasa energetica racire
A+++
Trimite mesaj
Din Gura in Gura