Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Aer conditionat Crystal Ultra Clean Plus 18000 BTU/h

0 stars: 0.00 din 0 pareri

421855 lei Lei
Cod produs
38QHG018D8SU-42QHG018D8SU2
Out Of stock
Descriere
Aparat de Aer conditionat Carrier Crystal Ultra Clean Plus 38QHG / 42QHG018D8SU2 18.000 BTU/h.
Aparat de aer conditionat Carrier Crystal Ultra Clean Plus Wi-Fi, Clasa A++, tehnologie UV, 3D Airflow, functie Wind avoid me, alb.
Eficienta energetica si inovatie la cel mai inalt nivel
Sterilizati aerul cu lumina UV si protejati-va pe dumneavoastra si pe cei dragi de microorganisme daunatoare
Respirati aer curat | Sistem de filtrare in 3 trepte - Catalizator rece, Vitamina C, Ioni negativi - pentru a elimina substantele nedorite din mediul dumneavoastra si a va bucura de aer proaspat
Confort | Creati o ambianta perfecta fara curenti perturbatori cu functia Wind Avoid Me
Functionare neintrerupta | Primiti notificari prompte in caz de scurgere de freon
Functionare ECO: Economisiti energie fara a sacrifica performanta
Blocati limita de temperatura si primiti memento-uri de schimbare a filtrului cu Comfort Hotel Manager
WiFi activ.
1W in Standby mode: Unitatea consuma mai putin de 1 W in modul de asteptare.
Chiller leakage detection system: In cazul unei scurgeri de lichid de racire, unitatea detecteaza automat scurgerea si opreste functionarea, in timp ce, in acelasi timp, va avertizeaza cu codul de defectiune corespunzator pe ecranul unitatii interioare.
Wi-Fi Active: Puteti controla de la distanta unul sau mai multe aparate de aer conditionat si dezumidificatoare Carrier cu o aplicatie mobila usor de utilizat (disponibila pentru iOS si Android). Stick-ul Wi-Fi este plasat in ambalajul produsului si nu este necesar niciun echipament suplimentar pentru conectarea dispozitivului.
Follow Me Mode: Un senzor de temperatura incorporat in telecomanda va detecta temperatura din jur. Unitatea poate regla temperatura camerei mai precis in zona in care asezati telecomanda, pentru a va oferi un confort sporit.
Golden Fin: Face ca unitatea sa fie de 5 ori mai rezistenta la cele mai dure medii, cum ar fi zonele de coasta sau in timpul ploilor acide.
Sleep Mode: Acest mod economiseste energie si imbunatateste confortul pe timp de noapte. Temperatura setata va creste cu 1C pe ora in modul de racire sau va scadea cu 1C pe ora in modul de incalzire, in primele 2 ore de functionare. Dupa aceea, unitatea va mentine noua temperatura timp de 5 ore, dupa care se va opri automat!
Auto Defrosting: Previne inghetarea evaporatorului si mentine efectul de dezumidificare in conditii de temperatura scazuta.
9 selection steps: 9 niveluri de selectare a vitezei ventilatorului unitatii exterioare.
Turbo Mode: Functia Turbo va fi utila pentru a va raci sau incalzi camera rapid si eficient.
Electrical voltage protection (168 to 264V): Poate functiona pe deplin in intervalul de putere de la 168 la 230 V, fiind in acelasi timp protejat de orice fluctuatii care pot aparea in acest interval.
Low Ambient Cooling/Heating
Wind Avoid Me: Alegeti acest mod pentru a redirectiona aerul departe de utilizatori.
Filtru Cold Catalyst: Elimina formaldehida si alti compusi organici volatili (COV), precum si gazele si mirosurile nocive. Eficacitatea filtrului nu se deterioreaza in timp.
Filtru Vitamin C: Vitamina C, cu actiunea sa antioxidanta, este benefica pentru sanatatea pielii, datorita rolului sau important in sinteza colagenului cutanat. Acest filtru elibereaza vitamina C in spatiu, sporind elasticitatea si hidratarea pielii ocupantilor in timpul functionarii aparatului de aer conditionat.
Filtru Negative Ion: Acest filtru elibereaza ioni negativi care improspateaza aerul si ofera o atmosfera curata si racoritoare.
Remote Control Locking: Puteti bloca telecomanda pentru a va asigura ca setarile selectate nu sunt modificate accidental.
3D Airflow: Abilitatea de a opera o sursa de aer 3D pentru o redistribuire optima a spatiului.
Silent Mode: Ventilatorul de interior va functiona in modul super silentios, obtinand niveluri de zgomot extrem de scazute.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura