Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Aer conditionat triplu-split Prios 80 XD0 2x 9000 1x 12000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6550 lei Lei
Cod produs
2x3381254-3381255-3381243
Out Of stock
Descriere
Aer conditionat multi-split cu 3 unitati interioare 2x 9.000 BTU/h si 1x 12000 BTU/h Ariston Prios 80 XD0
Unitate exterioara universala pentru sisteme de aer conditionat rezidentiale / comerciale multi-split
Control invertor atat pe compresor cat si pe ventilator pentru eficienta maxima
Schimbator de caldura cu tratament special pentru rezistenta maxima la agenti corozivi
Functii Ariston Prios
SLEEP - Regleaza automat temperatura pentru un ambient mai confortabil pe timpul noptii.
MEMORARE AUTOMATA CLAPETA- salveaza setarile curente si le retine pe cele anterioare (valorile temperaturii, viteaza ventilatorului si functia Sleep, daca este activata).
TEMPORIZATOR - Porneste si/sau opreste aparatul de aer conditionat la ora dorita.
AUTODIAGNOZA - In cazul unor anomalii de functionare, acestea sunt monitorizate. In caz de functionare defectuoasa, aparatul este oprit automat iar pe afisajul unitatii interioare este indicat codul de eroare.
REPORNIRE AUTOMATA - In cazul unor pene de curent, aparatul de aer conditionat reporneste cu ultima functie setata dupa repunerea in functiune (mod functionare, temperatura, viteza ventilator si pozitie clapeta).
1W STAND-BY - O noua logica de optimizare a absorbtiilor de curent electric obtinandu-se astfel o reducere a consumului de energie cu pana la 80% in modul stand-by.
BLUE FIN - Faciliteaza evacuarea apei de condens din unitatea interioara si accelereaza degivrarea unitatii externe, sporind astfel eficienta energetica.
BALANS IN PLAN VERTICAL - Activeaza automat miscarea de balans a clapetelor.
CONFORT FLUX DE AER - In modul de racire, fluxul de aer este directionat in sus, in timp ce in modul de incalzire acesta este directionat vertical in jos pentru un confort sporit.
ANTI AER RECE -In modul de incalzire, viteza ventilatorului unitatii interioare este reglata pentru preintampinarea scurgerilor de aer rece in primele secunde dupa pornire.
FUNCTIA TURBO - atinge temperatura presetata in cel mai scurt timp posibil (doar in modul de racire).
FUNCTIA AUTO - Temperatura si viteza ventilatorului sunt reglate automat in baza temperaturii detectate in incapere.
DEZACTIVARE AFISAJ - Permite dezactivarea afisajului unitatii interioare.
FOLLOW ME - Functionarea aparatului de aer conditionat depinde de senzorul montat pe telecomanda care detecteaza temperatura din locul in care este situat acesta.
FUNCTIA SILENCE - Regleaza viteza ventilatorului unitatii interioare la nivel minim, functionarea fiind astfel extrem de silentioasa.
Avantaje aer conditionat multisplit Ariston Prios  FILTRU PENTRU INDEPARTAREA MIROSURILOR NEPLACUTE - Indeparteaza mirosurile neplacute si compusii organici volatili.
FILTRU PRAF LAVABIL - Elimina praful lavabil prezent in aer.
RACIRE IN CONDITII DE AMBIENT CU TEMPERATURI REDUSE - Aparatul de aer conditionat functioneaza in modul racire la temperaturi exterioare sub 15C.
SENZOR PIERDERI DE AGENT FRIGORIFIC - Eventualele pierderi de agent frigorific sunt indicate prin afisarea simbolului "EC" pe afisaj.
AFISAJ INVIZIBIL - Afisajul se afla in spatele panoului, fiind vizibil doar atunci cand aparatul de aer conditionat este pornit.
TRATAMENT ANTIRUGINA - Tratament antirugina destinat carcasei unitatii exterioare.
EVACUARE FLEXIBILA - Teava de evacuare a condensatorului unitatii externe poate fi pozitionata fie pe aceeasi parte, fie pe partea opusa, pentru o instalare mai flexibila a instalatiei de aer conditionat.
SECTIUNI OPTIMIZATE TUBURI - Sectiunea trapezoidala a noilor tuburi permite trecerea unei cantitati mai mari de agent frigorific, sporind astfel eficienta energetica.
EVAPORATOR MULTI SECTIUNE - Datorita dimensiunilor compacte ale unitatii interioare, evaporatorul multi-sectiune asigura optimizarea suprafetelor de transfer termic, sporind eficienta termica.
2D INVERTER DC - Modularea frecventei compresorului si a vitezei ventilatorului extern.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura