Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Aer conditionat Dublu-Split Comfora 2MXM50A9 2x09

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1006621 lei Lei
Cod produs
2MXM50A9-2xFTXP25N9
Out Of stock
Descriere
Aer conditionat Dublu-Split Daikin Comfora 2MXM50A9 2x 9000 BTU/h
Aer conditionat multi-split de 18.000 BTU/h (2 unitati interioare de 9.000 BTU/h) DC Inverter Comfora FTXP-N.
Unitate exterioara multi-split Daikin 2MXMA9. Eficienta sezoniera pana la A +++ in racire. Unitati exterioare pentru aplicatii multi split.
Pe langa flexibilitate, sistemul Multi-Split este o solutie ideala pentru economisirea spatiului. Unitatea exterioara a sistemului Multi-Split ocupa mai putin spatiu si produce mai putin zgomot in comparatie cu sistemele traditionale de aer conditionat.
Climatizare si confort
Aparatul Daikin Comfora iti ofera climatul dorit prin controlul temperaturii camerei, precum si al calitatii si umiditatii aerului interior.
Noutati tehnologice
Aceasta versiune este dotata in premiera cu functii avansate precum jetul de aer 3D si filtrul de argint.
Eficienta energetica ridicata
Daikin Comfora iti ofera o serie de solutii de reducere a consumului de energie, precum tehnologia Inverter sau agentul frigorific R-32.
TEHNOLOGIE DE TOP PENTRU CONFORTUL TAU
Daikin Comfora FTXP-RXP aparat aer conditionat - decor interior
Jetul de aer 3D - este o functie noua pentru aceasta gama, care combina baleierea automata pe verticala si orizontala, asigurand o dispersie uniforma a aerului catre colturile spatiilor interioare.
Filtrul de argint - este un filtru introdus in premiera pentru aceasta gama, care, impreuna cu filtrul fotocatalitic, contribuie la eliminarea factorilor alergeni din ambientul interior.
Filtrul fotocatalitic din apatit de titan - Vei respira un aer mai curat gratie acestei functii care va indeparta mirosurile neplacute si va neutraliza particulele de praf, bacteriile, virusurile si alergenii in proportie de aproximativ 99%.
Functia Silentios - Daikin Comfora este o prezenta permanenta, dar discreta in spatiul tau locativ, gratie functionarii sale silentioase, cu niveluri reduse ale zgomotului de pana la 20 dBA.
Modul economic - este o setare ce reduce semnificativ consumul de curent al acestui echipament, permitand utilizarea simultana a altor aparate mari consumatoare de energie.
EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA
Aparat de aer conditionat Daikin Comfora - FTXP - design interior
Clasa A+++ - eficienta energetica
Consumul tau de energie electrica va fi substantial diminuat datorita tehnologiei Inverter, materializata intr-un compresor complex care isi ajusteaza viteza de lucru in functie de temperatura camerei, evitandu-se opririle si pornirile consumatoare de curent in exces.
Comfora face parte din gama Bluevolution, caracterizata de folosirea agentului frigorific R-32, care reduce cu 68% impactul asupra incalzirii globale si imbunatateste performanta energetica a aparatului.
Aparatul atinge valori ale eficientei energetice de pana la 6,62 SEER si 4,64 SCOP.
CONTROL INTELIGENT DE ORIUNDE TE AFLI (OPTIONAL)
Control inteligent prin aplicatie pe smartphone sau tableta, de oriunde te afli
Daikin Residential ControllerUnitatea poate fi controlata cu ajutorul aplicatiei Daikin Residential Controller, disponibila pentru produsele nou instalate din generatia a treia.
Aceasta iti va da posibilitatea sa monitorizezi permanent, de pe tableta sau smartphone, din orice locatie, parametrii de climatizare prin intermediul internetului (WiFi) sau al unei retele locale (WLAN): - vei putea programa temperatura pe intervale orare
- vei putea revizui oricand consumul de energie
Descarca gratuit aplicatia Daikin Residential Controller direct pe telefonul sau tableta ta.
Poti controla echipamentul prin comanda vocala cu ajutorul aplicatiilor inteligente.
Modul economic - reduce consumul de energie electrica, astfel incat sa poata fi utilizate eficient alte aparate mari consumatoare de energie
Economie de energie in modul standby - consumul de curent este redus cu aproximativ 80% in modul standby
Modul de noapte - economiseste energie
Trimite mesaj
Din Gura in Gura