Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Ventiloconvector Vido S2 VS 7-2P FHJA0580742A3510

0 stars: 0.00 din 0 pareri

323442 lei Lei
Cod produs
FHJA0580742A3510
Out Of stock
Descriere
Ventiloconvector Purmo Vido S2 VS 7-2P FHJA0580742A3510 model cu 2 Tevi

Noul ventiloconvector Vido S2 reprezinta solutia ideala pentru a asigura un confort termic interior optim pe tot parcursul anului. In combinatie cu o pompa de caldura reversibila sau o sursa de racire separata, Vido S2 poate oferi atat functii de incalzire, cat si de racire, fiind destinat atat proiectelor de constructii cu scop comercial, de tip hotel sau cladire de birouri, cat si pentru proiecte rezidentiale.
Vido S2 ofera multe optiuni de instalare, cum ar fi montarea pe perete sau pe tavan (modelele VS) sau prin incastrare in perete sau in tavan (modelele VSI), ceea ce permite o mare flexibilitate in designul interior, beneficiind de avantajul eficientei energetice. Vido S2 este, de asemenea, solutia perfecta si pentru interioarele care nu sunt utilizate frecvent, precum camerele de oaspeti sau cele dedicate activitatilor tip hobby, datorita capacitatii de incalzire rapida intr-un timp scurt.

In plus, ventiloconvectorul are un sistem inteligent de control care poate fi gestionat prin intermediul unui panou de control integrat, precum si al unei telecomenzi care poate regla pana la 30 de unitati diferite. O alta varianta de reglare este reprezentata de controlul printr-un sistem extern de management al cladirii. In acest fel, sistemul de incalzire si racire este gestionat central impreuna cu alte sisteme din cladire si toate pot functiona impreuna fara probleme.

Datorita panoului inteligent si foarte precis de control, Vido S2 ofera confort optim pe tot parcursul anului. Este echipat cu un motor electric extrem de eficient, performanta si viteza ventilatorului fiind controlate prin modulatia impulsurilor in durata (PWM), care reduce in mod semnificativ zgomotul si vibratiile.

Vido S2 este un ventiloconvector silentios, care functioneaza la temperaturi scazute si cu un continut redus de apa.

Avand un aspect placut, designul compact al modelului Vido S2 permite pozitionarea discreta, fara a compromite performanta. Indiferent daca este montat pe perete sau pe tavan, sau daca este incastrat, Vido S2 se va integra fara probleme in orice interior.

EFICIENT SI SILENTIOS

In sfarsit exista un ventiloconvector care ofera solutii inovatoare pentru sistemele de incalzire, racire si dezumidificare. Datorita panoului inteligent si foarte precis de control, Vido S2 ofera confort optim pe tot parcursul anului. Este echipat cu un motor electric extrem de eficient, performanta si viteza ventilatorului fiind controlate prin modulatia impulsurilor in durata (PWM), care reduce in mod semnificativ zgomotul si vibratiile.
Toate ventiloconvectoarele Purmo au fost proiectate pentru a reduce nivelurile de zgomot cat mai mult posibil si a simplifica instalarea.

INCALZIRE RAPIDA SI INSTALARE USOARA

Datorita continutului sau redus de apa, noul Vido S2 functioneaza rapid si eficient. Ventiloconvectoarele conventionale sunt greoaie si, prin urmare, mai putin eficiente. Datorita designului simplu, Vido S2 este foarte simplu de instalat.

SISTEM INTELIGENT DE CONTROL PENTRU CASE INTELIGENTE

Mai mult decat orice alt ventiloconvector, Vido S2 este ideal pentru sistemele moderne de management
al cladirilor si poate fi controlat central. Sisteme simple si inteligente de control sunt disponibile si pentru utilizatorii individuali. Astfel, in timpul verii, ventiloconvectorul poate fi utilizat in modul de racire pentru a scadea temperatura aerului din camere, fara a utiliza un sistem de aer conditionat.

DESIGN COMPACT

Avand un aspect placut, designul compact al modelului Vido S2 permite pozitionarea discreta, fara a compromite performanta. Indiferent daca este montat pe perete sau pe tavan, sau daca este incastrat, Vido S2 se va integra fara probleme in orice interior.
Varianta standard VS cu 2 tevi AUTO are o unitate de control montata din fabrica pe ventiloconvector.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura