Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Ventiloconvector Altherma HPC FWXV15ABTV3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

299999 lei Lei
Cod produs
FWXV15ABTV3
Out Of stock
Descriere
Ventiloconvector Daikin Altherma HPC FWXV15ABTV3 cu racordare din stanga Daikin Altherma HPC este un convector pentru pompa de caldura care combina incalzirea si racirea intr-un singur produs.
Daikin Altherma HPC se poate combina cu conducte prin pardoseala si poate inlocui radiatoarele invechite. Il poti conecta la pompe de caldura de temperatura scazuta, pentru a atinge capacitati mai mari.
Modul de functionare a unui convector pentru pompa de caldura este similar cu cel al unui radiator, deoarece ambele utilizeaza convectia pentru a incalzi o camera. Un radiator creeaza convectie prin curgerea apei prin conducte. La convectorul pentru pompa de caldura, procesul de convectie al radiatorului se realizeaza mai repede cu ajutorul unui ventilator mic din spate, care accelereaza ciclul de incalzire.
Un convector pentru pompa de caldura creeaza aceeasi temperatura in camera ca un radiator conventional, dar la temperaturi mai scazute ale apei din radiator; pe termen lung, contribuie la economii de energie directe pentru utilizatori.
Panoul de comanda NU este inclus in pret ! Se comanda separat.
Design de mici dimensiuni: Modelul de pardoseala Daikin Altherma HPC masoara numai 135 mm (adancime), acest model se potriveste in orice casa sau apartament. Designul sau optimizat a fost recompensat cu Reddot Design Award 2020.
Sisteme de control: Daikin ofera o gama larga de sisteme de control functionale si cu un design exceptional.
Capacitate ridicata si rapida: Daikin Altherma HPC combina avantajele incalzirii prin pardoseala si ale radiatoarelor din mediul rezidential. Furnizeaza o capacitate de incalzire ridicata sau de racire mai rapida si la temperaturi ultrascazute (domeniul 35/30).
Debit de aer modulat: Cand cererea de incalzire scade, unitatea isi moduleaza debitul de aer pentru a reduce viteza ventilatorului, reducand astfel zgomotul in timpul functionarii. Un ventilator cu pornire/oprire standard, care functioneaza simultan la viteza maxima, poate creste semnificativ nivelul zgomotului.
DC Inverter: Daikin Altherma HPC utilizeaza cele mai recente tehnologii pentru a consuma mai putina energie electrica, mentinand in acelasi timp o performanta fiabila.
Functionare silentioasa: In momentul in care unitatea isi atinge temperatura setata, ventilatorul cu modulare
continua isi reduce treptat viteza si creeaza mai putin zgomot. Cand ventilatorul este setat pe viteza de functionare minima, nivelul de presiune sonora al unitatii este de 25 dB(A) la 1 m.
Date tehnice (vezi si Fisierul atasat) Capacitate de racire la 7/12 C Min. 1,30 kW, Med 2,16 kW, Max. 2,89 kW
Capacitate sensibila de racire la 7/12 C Min. 0,99 kW, Med. 1,53 kW, Max. 2,10 kW
Capacitate de incalzire la 35/30 C Min. 0,45 kW, Med. 1,29 kW, Max. 1,73 kW
Capacitate de incalzire la 45/40 C Min. 1,26 kW, Med. 2,33 kW, Max. 3,11 kW
Putere absorbita Min. 0.004 kW, Med. 0.020 kW, Max. 0.020 kW
Viteza ventilator Min. 180 m/h, Med. 318 m/h, Max. 438 m/h
Trimite mesaj
Din Gura in Gura