Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Kit incalzire in pardoseala Magnum 80-100 mp cu grup mixare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1089346 lei Lei
Cod produs
Magnum80mp
Out Of stock
Descriere
Kit Incalzire in pardoseala Magnum 80-100 mp cu Grup Mixare, Caseta si Cleme Tacker Acest chit este potrivit pentru suprafete de:

pana la 80 m incalzire principala, 100 mm spatiere tevi
pana la 100 m incalzire comfort, 150 mm spatiere tevi
Suprafete mai mari pot fi incalzite prin schimbarea spatierii dintre tevi.

Kit-ul include:

1 x Distribuitor/Colector de inox 8 circuite cu debitmetre complet echipat
debimetre
aerisitor automat
robinet golire
bratari duble metalice
robineti tur/retur cu manere in fluture
conexiune primara 1"
conexiune in grup mixare 3/4"
1 buc grup mixare cu pompa electronica Grundfos
8 buc x 2 conectori Eurocon 16mm/2.0
3 buc x PE-RT teava incalzire, 16mm / 240 metri
2 buc x PE-RT teava incalzire, 16mm / 120 metri
4 buc x Banda perimetrala , 5mm / rola 25 metri
16 buc x suport curbare teava
1 x calibrator teava
1 x cleste taiere teava
1 x caseta 935 cm
9 x cutii (300 buc) cleme tacker

Detalii Tehnice:

Teava pentru incalzirea prin pardoseala :

Teava de incalzire prin pardoseala MAGNUM Tube este realizata din PE-RT tipul I de polietilena rezistenta la temperaturi ridicate. Prin urmare, acest tub este de asemenea adecvat pentru temperaturi ridicate.
Teava PE-RT tipul I este puternic si totusi flexibila. Este un copolimer de etilena cu o structura moleculara unica, bazata pe o distributie in lant controlat. Prin urmare, da dovada de performante superioare sub aspectul rupturii la intindere si rezistenta la prezenta hidrostatica, fara reticulare. Aceasta face ca MAGNUM Tube sa fie complet reciclabil.
Acest PE-RT de tip I este stabilizat optim pentru rezistenta in timp, astfel si MAGNUM Tube are o durata de viata calculata de cel putin 50 de ani in conditii normale. Tubul MAGNUM PE-RT de tip I este special conceput pentru a fi folosit in sistem cu apa calda si rece, incalzire / racire prin pardoseala si pereti si racire prin tavan.
Materialul aplicat pe PE-RT de tip I apartine unui lider de peste 20 de ani in aplicatii pe tevi unde este necesar un interval mare de temperatura.
Teava MAGNUM poate fi folosita intr-un interval de temperatura cuprins intre 5 C si 80 C. Sarcina maxima pe termen scurt de 95?C poate rezista fara probleme la o presiune hidrostatica interna maxim 6 bari.

Date tehnice conducta PE-RT Magnum Tube: Densitate 0,933 g / cm3 (ASTM D792)

Coeficient de expansiune liniara 20?C-70?C 0,19 mm / mK (DIN53752A)
Conductivitate termica 60?C 0,4 W / mK (DIN 52612-1)
Punct de inmuiere (Vicat) 122?C (ASTM D-1525)
Alungire maxima la rupere 800% (ISO 527-2)
Raza de incovoiere De 5 ori diametrul
Densitatea oxigenului
Stratul EVOH (DIN 4726)

Metode de instalare : In functie de tipul structurii pe care se va instala sistemul de incalzire prin pardoseala , acesta se poate monta in mai multe feluri :

Instalare pe plasa de otel Cand se instaleaza pe o plasa de otel, conductele sunt fixate de grila printr-un sistem de cleme. In functie de distantarea dorita pentru conducte, veti alege masura grilei ex. 10cm x 10cm (distantare de 100mm) sau 15cm x 15cm (150mm distantare). Aceasta metoda de instalare poate fi aplicata peste izolatie sau in situatia in care inatimea podelei trebuie limitata, permitand intarirea mai buna a sapei acolo unde inaltimea este o problema.
Instalare cu cleme tacker Daca doriti sa instalati folosind cleme tacker, tevile de incalzire vor fi atasate pe izolatie, folosind capse(cleme) de plastic de 40 sau 60mm.
Aceasta este cea mai ieftina solutie de instalare. Asezati conductele pe o placa izolatoare acoperita cu folie reflexive de aluminiu , sau folositi un sistem de izolatie cu folie de reflectie si asezati clemele la o distanta de 30 mm de-a lungul conductei. Fixati cu ajutorul unui capsator sau impingeti-le cu degetele. Nu recomandam fixarea clemelor cu ciocanul pentru ca puteti deteriora conducta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura