Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Folie anti-condens incalzire oglinda Magnum Look 58x85cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

34654 lei Lei
Cod produs
310085
Out Of stock
Descriere
Folie anti-condens pentru incalzire Oglinda Magnum Look 58x85 cm 120 W
Magnum Look incalzire prin oglinda ofera intotdeauna o imagine clara atunci cand e vorba ras, de tuns si de make-up. Nu mai este nevoie sa stergeti oglinda cu un prosop pentru a va vedea dupa dus sau rularea robinetului de apa calda.
Magnum Look este conectat si simplu pornit prin comutatorul de lumini si elimina condensarea in cel mai scurt timp. In plus, previne aceste semne urate lasate de stergeri atunci cand se incearca eliminarea condensului. Se conecteaza direct la circuitul de iluminat in baie si evita pierderile inutile de energie.
Oglinda MAGNUM Look este un element de incalzire din folie autocolanta, care este aplicat direct pe partea din spate a oglinzii. Elementele sunt dublu izolate si, prin urmare, pot fi utilizate in spatii umede (bai).
Capacitatea produce caldura rapid intre 5 - 8 minute. Intr-un interval scurt de timp oglinda are o temperatura de aproximativ 40C, care indeparteaza condensul. Temperatura maxima posibila pentru oglinda este limitata la aproximativ 50C. Acest lucru face produsul absolut sigur la atingere.
MAGNUM Look este livrat standard cu urmatoarele:
Folie de incalzire cu auto-adeziv pe spate
1 metru de cablu de conectare.
Grosime =1 mm; Tensiune: 230 Volt; Conectare 2-core, dublu izolat; Standardizare IP-34, clasa 2; Testare FIMKO, marcaj CE. Temperaturi 40 la 50C (in functie de temperatura camerei)
Intinderea foliei
Oglinda nu trebuie sa fie deteriorata (de exemplu, marginile rupte, taiata la dimensiune manual, etc) deoarece pot sa apara fisuri atunci cand se incalzeste din cauza diferentelor in tensiune. O folie auto-adeziva este cel mai bun mod de fixare a oglinzii pe perete. Acesta ar trebui sa fie aplicat direct pe partea din spate a oglinzii.
ATEN?IE: Folia are o putere foarte mare de aderare si de aceea nu se dezlipeste
Trimite mesaj
Din Gura in Gura