Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Aer conditionat Amber GWH12YD-S6DBA1A 12000 BTU/h

0 stars: 0.00 din 0 pareri

390796 lei Lei
Cod produs
GWH12YD-S6DBA1A
Out Of stock
Descriere
Aer conditionat split Gree Amber GWH12YD-S6DBA1A 12.000 BTU/h
Aparatele de aer conditionat din gama Amber, capacitate 9000 BTU si 12000 BTU, au cea mai mare clasa de eficienta energetica: A+++ atat la racire cat si la incalzire !
Incalzire puternica chiar si la temperaturi scazute Functionare optima pe timp de iarna in regim de incalzire pana la o temperatura exterioara de -30C. Acum te poti bucura de caldura caminului tau, fara sa tii cont de frigul de afara.
Wi-Fi Inteligent Control Acum puteti opri cu usurinta sistemul de aer conditionat Gree chiar daca nu sunteti acasa si il puteti porni inainte sa va intoarceti. Iar toate aceste lucruri, le faceti de pe telefonul mobil, indiferent de unde va aflati.
Compresor in 2 trepte Cu un compresor in doua trepte aerul este comprimat in doua etape, iar intre etape aerul este racit.
Display LED: Pentru confortul utilizatorilor, afisajul LED arata intotdeauna temperatura setata.
Timer: Aparatul permite setarea orei de pornire si oprire a aerului conditionat
Auto Clean: Dupa utilizarea aparatului de aer conditionat in regim de racire, ventilatorul continua sa se invarta pentru a usca schimbatorul de caldura si sa previna formarea mucegaiului.
Buton Turbo: Viteza ventilatorului va functiona la o turatie foarte ridicata atat in modul racire cat si modul incalzire pentru a atinge cat mai repede temperatura dorita.
Autodiagnoza: Aparatul poate detecta si afisa o eventuala eroare.
Dezumidificare: Umezeala este extrasa din incapere, scazand umiditatea din aer, creand un nivel optim de confort.
Autorestart: Reporneste aparatul si il face sa functioneze conform ultimelor setari, daca acesta s-a oprit la o pana de curent.
Silentios: Ventilatorul interior functioneaza la un nivel de zgomot foarte redus.
Flux de aer 3D: Optimizeaza fluxul de aer furnizat de unitatea interioara, facilitand directionarea aerului atat pe verticala, cat si pe orizontala.
Protectie aer rece: Cand aparatul functioneaza pe incalzire, acesta va sufla aer doar in momentul in care acesta a atins o temperatura suficient de ridicata.
Modul sleep: Regleaza automat viteza ventilatorului si temperatura camerei, pentru a favoriza somnul
Dezghetare inteligenta: Poate detecta starea de inghet a unitatii exterioare si sa efectueze o decongelare rapida pentru a umbunatati eficienta de disipare a caldurii.
Generator Cold Plasma: Aparatul de aer conditionat reuseste prin emiterea de ioni incarcati negativ sa purifice aerul si sa indeparteze mirosurile neplacute. Este foarte potrivit pentru bebelusi, copii mici, batrani.
Wi-Fi Inteligent Control: Acum puteti opri cu usurinta sistemul de aer conditionat Gree chiar daca nu sunteti acasa si il puteti porni inainte sa va intoarceti. Iar toate aceste lucruri, le faceti de pe telefonul mobil, indiferent de unde va aflati.
Filtru Catechin: Filtrul de aer Catechin este una dintre cele mai populare optiuni pentru protejarea sanatatii. Este fabricat dintr-un extras natural din ceai verde. Prezinta caracteristici excelente de antioxidare si sterilizare si serveste ca o substanta naturala antivirala si antibacteriana. poate absorbi eficient fumul de tutun si mirosurile animalelor de companie, in timp ce inhiba cresterea si raspandirea bacteriior
Model U.M. GWH12YD-S6DBA1A
Functie   Rece/Cald    Capacitate min/nom/max Racire  Btu/h  2900-17060
Incalzire  Btu/h  3000-24570
SEER/SCOP W/W  W/W  8.5/5.1    Clasa energie Racire/Incalzire   A+++/A+++    Alimentare  Ph-V-Hz  1 Ph-220V-240V-50Hz    Putere electrica min/nom/max Racire  W  75-1900
Incalzire  W  130-2600
Curent Nominal Racire  A  5.1
Incalzire  A  5.7
Debit aer  m3/h  800-/350    Capacitate dezumidificare L/h  1.4
Interval temperatura exterioara de functionare Min-Max Racire  C  (-18 ~ 52)
Incalzire  C  (-30~ 24)
Unitate interioara
Nivel Presiune Acustica dB/A  44-22
Trimite mesaj
Din Gura in Gura