Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Aer conditionat Nyoko SRK/SRC35ZSP-W 12000 BTU/h

0 stars: 0.00 din 0 pareri

294882 lei Lei
Cod produs
SRK/SRC35ZSP-W
Out Of stock
Descriere
Aer conditionat Mitsubishi Heavy Industries Nyoko SRK/SRC35ZSP-W 12000 BTU/h
Mitsubishi Heavy Industries a creat gama de aer conditionat smart denumita NYOKO, cu scopul de a oferi clientilor un echipament modern, cu o eficienta sezoniera ridicata, care asigura confort maxim in timpul racirii sau incalzirii incaperilor.
Datorita designului compact si elegant, unitatea se integreaza in orice tip de aplicatie si pune la dispozitie optiuni care pot fi activate prin adaptarea perfecta a modului de lucru al echipamentului la stilul de viata al utilizatorului. Echipamentul foloseste cea mai noua tehnologie inverter cu agent frigorific ecologic R32, avand dimensiuni reduse in dreptul lungimii 783 mm si adancimea de 210 mm, putand fi montata usor in spatiile inguste in care alte unitati nu ar incapea. Nyoko este echipat standard cu functia de auto-restart pentru pornirea automata in cazul intreruperii alimentarii electrice.
Aparatul de aer conditionat Nyoko este acum mai eficient, fiind lider pe segmentul de piata cu eficienta sezoniera SSER 7,3 si SCOP 4,6. Unitatile interne si externe sunt versatile si flexibile fiind incadrate la capitolul profesional.
Lungimea traseului frigorific este de pana la 25 de metri, temperaturile exterioare de functionare sunt pana la -15C in racire si incalzire, parametrii care faciliteaza utilizarea in orice tip de aplicatie rezidentiala, comerciala si din domeniul IT (server room, telecom, etc.).
Mitsubishi Heavy a conceput pentru acest model un sistem inovativ de acces la filtre prin partea superioara a unitatii interne, astfel filtru poate fi detasat si curatat, fara a fi necesara deschiderea capacului frontal al unitatii interioare. Functia de autocuratare este standard la toate produsele Mitsubishi Heavy, prin aceasta functie unitatea interna elimina umiditatea depusa in procesul de racire pe vaporizator si in tavita de condens, pentru a preveni aparitia bacteriilor si mucegaiului.
Potrivit pentru aplicatii profesionale de tip server room, telecom, IT, camere tehnice, precum si pentru aplicatii rezidentiale si comerciale;
Eficienta sezoniera ridicata, SEER peste 7,3;
Eficienta energetica crescuta datorata tehnologiilor inverter inovative;
Schimbator de caldura extern imbunatatit;
Functie imbunatatita pentru trecerea rapida intre modurile de functionare;
Face parte din gama Standard a producatorului MHI, venind cu garantia calitatii dovedita de acest producator in peste 130 de ani de activitate;
Confort garantat la temperaturi extreme negative (-15C);
Design inovativ potrivit pentru orice tip de incapere;
Operare profesionala pe lungimi mari de traseu frigorific (max. 25m);
Utilizeaza cel mai nou tip de agent frigorific ecologic, R32.
Datorita experientei in domeniul aeronautic, Mitsubishi Heavy Industries foloseste tehnologie din aceasta industrie la modelul Nyoko;
Functie automata de curatare, prin aceasta functie unitatea interioara isi usuca automat tava de condens, pentru a preveni aparitia oricaror bacterii;
Functie ?High Power? prin care timp de 15 minute unitatea functioneaza la capacitate si turatie maxime, pentru a raci rapid incaperea, dupa care intra in regimul normal de functionare.
MODUL AUTO FUZZY Unitatea isi determina automat modul de operare si setarea temperaturii, regland frecventa inverterului.
MODUL ECONOMIC Unitatea efectueaza o functionare economica, pastrand totodata conditiile confortabile de racire si incalzire.
TEHNOLOGIE JET Datorita experientei in domeniul aeronautic, Mitsubishi Heavy Industries foloseste tehnologie din aceasta industrie la modelul Nyoko.
DEZGHETAREA ACTIONATA DE MICROCIP Acest mod elimina automat gheata si ajuta la minimizarea functionarii excesive in alte moduri.
MOD AUTO CLAPETA Indiferent de modul de functionare, unitatea isi selecteaza automat unghiul optim al clapetei.
Date tehnice Mitsubishi Heay Industries Nyoko Model SRK35ZSP-W/SRC35ZSP-W.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura