Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Centrala termica Tzerra Ace 35C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

541688 lei Lei
Cod produs
7701505
Out Of stock
Descriere
Centrala murala cu condensare Tzerra Ace 35C pentru incalzire +apa calda. Tzerra Ace este cea mai recenta varianta a conceptului Tzerra care a fost introdus in 2012.
Tzerra Ace a fost echipata cu un nou sistem de control care utilizeaza cea mai recenta platforma electronica de la Remeha, eSmart, punand centrala intr-o pozitie si mai buna pentru a se dezvolta in lumea digitala.
Pentru a permite citirea clara a ecranului, afisajul este prevazut cu retroiluminare care se aprinde cand un buton este apasat. Senzorul integrat de masurare a presiunii apei permite acum citirea digitala a presiunii si trimite centralei un mesaj in cazul in care nivelul apei trebuie completat. In combinatie cu unitatea optionala care umple automat si recompleteaza nivelul de apa, centrala este capabila sa mentina presiunea apei in mod autonom.
Noul sistem de control eSmart al centralei Tzerra Ace este echipat cu un panou de comanda extins cu afisaj LCD.
Acest nou panou de comanda, care dispune de un afisaj si patru butoane, ofera o modalitate clara de a citi starea si istoricul centralei, precum si posibilitatea modificarii parametrilor de functionare fara un instrument de service.

In avantajul instalatorului

Greutatea exceptional de redusa a centralei, dimensiunile compacte si designul sofisticat combinat cu utilizarea de cleme si elemente de fixare rapida fac instalarea si intretinerea Tzerra Ace rapida si simpla.
Prin scoaterea simpla a catorva componente - fara a utiliza unelte - se poate avea acces frontal la orice piesa a centralei. Aceasta caracteristica face ca intretinerea centralei sa fie incredibil de usoara.
Schimbatorul de caldura primar este protejat printr-un tratament al suprafetei si, prin urmare, nu mai are nevoie de curatare, ceea ce face mult mai rapida efectuarea lucrarilor de intretinere.
Centrala este, de asemenea, capabila sa indice cand intretinerea devine scadenta, utilizand mesajele care acum sunt deja sinonime cu Remeha: A, B si C.

Puterea termica a Remeha Tzerra Ace poate fi controlata dupa cum urmeaza:

Control modulant, la care puterea termica variaza intre valorile minime si maxime pe baza temperaturii agentului termic reglate de un dispozitiv de control modulant. Remeha ofera diferite dispozitive de acest tip, cum ar fi eTwist - cronotermostatul modulant cu Wi-Fi, controlabil prin Internet.
Control pornit/oprit, la care puterea termica variaza intre valorile minime si maxime pe baza temperaturii agentului termic reglate pe centrala termica.
Tzerra Ace este disponibila in versiunea standard cu racord excentric (80-80 mm) sau concentric (60/100 mm) pentru evacuarea gazelor de ardere si alimentarea cu aer. Acest lucru inseamna ca la instalare nu mai este necesara schimbarea adaptoarelor.
Un racord concentric nu numai ca face evacuarea gazelor de ardere mai sigura, prin asigurarea intotdeauna a unei alimentari cu aer optime, dar, prin reducerea numarului de console, prezinta un aspect mai placut, deoarece este vizibila o singura conducta in loc de 2.
Pregatita pentru Tehnologie hibrida
Tzerra Ace este pregatita inteligent pentru conectarea la tehnologii sustenabile, cum ar fi un sistem solar sau o pompa de caldura, ceea ce o face fie pregatita pentru un viitor sustenabil.
eSmart Inside (Tehnologie eSmart inclusa)
eSmart creste inteligenta centralei si o pregateste mai bine pentru posibilitatile oferite de lumea digitala.
eSmart Inside inseamna mai mult decat controlul inteligent al centralei. Reprezinta gama larga de posibilitati digitale oferite acum si in ani urmatori de Remeha, care vor face echipamentele sale mai inteligente si, prin urmare, mai eficiente.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura