Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Centrala termica Exclusive X 25C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

572509 lei Lei
Cod produs
20187794
Out Of stock
Descriere
Centrala termica cu condensare Beretta Exclusive X 25 C.  

Hybrid ready 20% Hidrogen
Schimbator principal de caldura din Inox AISI 304L
Domeniu de modulare a flacarii arzatorului de pana la 1:8
Pompa de circulatie Low Energy EEI - 0,20.
Clapeta non-retur pe partea de evacuare gaze arse
Low Nox Clasa 6
Racordare usoara si sigura a accesoriilor de evacuare gaze arse prin sistemul Click-Fit
Alegere mod de functionare pe GPL din panoul de comanda (nu este necesar un Kit de transformare de pe Gaze Naturale pe GPL).
Protectie anti-inghet
Vas de expansiune inchis cu membrana interioara, V =9 litri.
Functioneaza cu termostatul wifi Hi Comfort.

Datorita sistemului inovativ COMBUSTION ACC, care permite centralei termice sa se adapteze automat la diferite tipuri de gaz, codarile pentru metan sau GPL dispar, precum si kiturile de transformare. Sistemul ACC, proiectat si dezvoltat de Beretta, permite, in orice situatie, sa ofere functionalitate, eficienta si emisii scazute "prima clasa". Folosind un senzor de detectie a curentului de ionizare al flacararii, care permite placii electronice sa moduleze cantitatea de combustibil, sistemul mentine amestecul aer / gaz constant la valori optime pe tot cuprinsul campului de modulare a puterii (valoarea CO2 constanta). Datorita sistemului complex ACC, arderea este autoreglabila, eliminand necesitatea oricarei calibrari si permitand centralei sa functioneze cu diferite compozitii de gaze. O atentie deosebita este acordata emisiilor de CO, printr-o autodiagnosticare care intervine pe arzator inainte de a depasi limita de emisie permisa de reglementari. Reglarea combustiei este menita sa mentina valorile de ardere in cadrul debitului optim de aer necesar pentru ardere in intreaga gama de modulare a cazanului (punctul B). Limita optima de functionare este definita in sectiunea delimitata de punctele 1 si 2. Daca in timpul functionarii, verificarile periodice efectuate de sistemul de monitorizare a arderii, a identificat o valoare in afara domeniului de lucru (ex.A), sistemul de control aplica imediat o corectie a debitului/ amestecului de aer/gaz necesar combustiei pentru a reveni in limita valorilor definite.

Centrala termica Exclusive X are forma compacta, ceea ce usureaza integrarea chiar si in spatii limitate, datorita reducerii considerabile a timpilor de instalare si usurintei de intretinere si a serviciilor datorate accesibilitatii frontale la majoritatea componentelor.

Exclusive X este o solutie HYBRID READY. Acest sistem, construit pentru a raspunde nevoilor actuale si viitoare de integrare si gestionare a diverselor surse de energie (gaz / electricitate / surse regenerabile), include, de asemenea, cele mai inovatoare metode de acumulare si distributie a energiei. Datorita noului protocol de comunicatie BUS furnizat, Mynute X este capabil sa interactioneze perfect cu automatizarea Energy REC 10H, un adevarat manager care monitorizeaza in mod constant sistemul hibrid incorporat pentru a oferi intotdeauna cel mai bun confort. Beretta Hybrid, se diferentiaza de abordarea modulara a segmentului multienergiilor, fiind astfel capabila sa ofere confort tot mai personalizat si sa evolueze in timp prin adaugarea de noi componente care maresc eficienta generala.

VERSATILITATE SI USURINTA IN INSTALARE Atat pe sistemele existente, cat si pe sistemele noi, sistemele hibride permit silentiozitatea, modularitatea, compactitatea si versatilitatea instalarii.

Protocolul Beretta BUS, pentru solutiile Hybrid Ready, faciliteaza in continuare conexiunile din instalatie..
Pretul include Kit-ul de evacuare gaze arse.

Date tehnice

Clasa eficienta energetica incalzire A.
Clasa eficienta energetica sanitara A
Putere nominala pnominal =20 kW
Eficienta energetica stagionala Incalzrie s = 93%
Putere termica utila la 80/60 grd C P4 = 19,5 kW, respectiv la 30% din puterea nominala si 50/30 grd C P1 = 6,5 kW.
Eficienta util la 80/60 grd C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura