Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Sistem manual Purificare apa PP/UF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3094 lei Lei
Cod produs
RXFMNNW20PPUF00000NV
Out Of stock
Descriere
Sistem manual Purificare apa Fitaqua PP/UF
Filtrul manual de apa RL-W20 PP/UF este un dispozitiv de incredere care ofera acces constant la apa curata, fara poluare, in aproape toate conditiile. Filtrul este echipat cu o pompa mecanica manuala si un prefiltru pe un furtun lung flexibil, datorita caruia putem extrage apa direct din sursa sau din orice vas.
Filtrul are un sistem de filtrare in 4 etape care este capabil sa indeparteze impuritatile mecanice, sedimentele, turbiditatea, clorul, majoritatea contaminantilor biologici, bacterieni si virali din apa, facandu-l potrivit pentru baut.
Etapa I - filtru cu plasa, care impiedica patrunderea impuritatilor mecanice mai mari in filtru si protejeaza filtrul impotriva infundarii.
Etapa a 2-a - filtru de sedimente, spuma cu o capacitate de 5 microni (0,005 mm) care filtreaza majoritatea impuritatilor mecanice din apa.
Etapa III - ultrafiltrare/membrana capilara. Membranele capilare sunt cea mai mare realizare a filtrarii mecanice, asigurand nicio risipa de apa filtrata. Sarcina lor este sa indeparteze temeinic toate tipurile de impuritati mecanice din apa, cum ar fi namol, nisip, rugina si unele bacterii si virusi - nivelul de filtrare este de aproximativ 0,2 microni (0,0002 mm).
Sistemul de purificare manuala a apei se foloseste in diverse acitivitati in aer liber, la expeditii de catarari, de salvari de urgenta, in Campinguri sau in orice alte situatii in care exista o sursa de apa care necesita purificare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura