Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cazan de incalzire Uni Condens 8000 F 800kW

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
7736602934
Out Of stock
Descriere
Cazan de incalzire cu condensare Bosch Uni Condens 8000 F 800 kW.
Pentru cladiri de birouri si proprietati de dimensiuni mari

Eficienta energetica de incalzire a incaperilor, in functie de anotimp, de pana la 98%
Calitatea inalta de la Bosch garanteaza fiabilitatea si o durata mare de viata utila a echipamentelor
Flexibilitate datorita functionarii atat cu gaz, cat si cu combustibil lichid cu continut redus de sulf (Arzatorul nu este inclus in pret !)
Posibilitate de combinare usoara cu alte generatoare de caldura
Instalare usoara datorita izolatiei si mantalei montate din fabrica.
Instalare
Tehnologia inteligenta permite o instalare rapida si fiabila. Cazanul in condensare este livrat in stare complet premontata - cu includerea izolatiei si a mantalei. Turul si returul circuitului de incalzire pot fi racordate intr-un interval redus de timp, deoarece nu sunt necesare echipamente suplimentare, de exemplu, senzori de debit sau pompa de amestecare. Si montarea in cascada poate fi efectuata facil: este suficienta conectarea cazanului la sistemul hidraulic.
Consum energetic redus
Detaliile tehnice, de exemplu, suprafata schimbatorului de caldura ce respecta principiul schimbului de caldura in contracurent sau stuturile separate de retur pentru separarea intre circuitele de temperatura ridicata si redusa contribuie in mod consecvent la reducerea consumului de energie.
Inovatie
Uni Condens 8000 F ofera o idee inovatoare de utilizare imbunatatita a energiei prin suprafetele schimbatorului de caldura din Inox. ?evile utilizate sunt rasucite special si au o sectiune micsorata spre capat. Astfel, eficienta sistemului este optimizata si permite, de asemenea, obtinerea unui design deosebit de compact.
Flexibilitate
Suplimentar, nu mai trebuie sa alegeti in permanenta tipul de combustibil si aveti in orice moment posibilitatea de a valorifica variatiile de preturi la materiile prime sau puteti utiliza in continuare acelasi cazan in cazul racordarii ulterioare la reteaua de gaz. In combinatie cu un arzator cu doua tipuri de combustibili, cazanul poate fi comutat de la alimentarea cu gaz iesita din functiune la alimentarea cu combustibili lichizi.
Integrarea sistemului
Combinarea cu alte echipamente termice poate fi realizata extrem de usor datorita rezistentei reduse la nivelul apei. Indiferent daca este utilizat in combinatie cu o pompa de caldura sau cu o centrala termica de cogenerare, va puteti baza pe Uni Condens 8000 F. Atat in combinatie cu alte componente, cat si ca solutie independenta.
Service
Tehnologia flexibila Bosch asigura o servisare deosebit de facila. Cazanul poate fi combinat fara probleme cu o varietate mare de sisteme de reglare - putand fi configurat optim in functie de cerintele dumneavoastra. Suplimentar, posibilitatea de intretinere de la distanta faciliteaza procesele de servisare si de monitorizare a instalatiei.
Panoul de automatizare nu este inclus in pret (se alege in functie de configuratia Instalatiei -de exemplu CC8311).
Date tehnice Uni Condens 8000 F   Max. Putere termica nominala la sarcina partiala (80/60 C) 725 kW

Putere termica nominala (50/30 C) 800 kW

Temperatura max. tur 98 C

Greutate neta 1523,502 kg

Latime 960 mm, Inaltime 2014 mm, Adancime 2545 mm

H2 Ready: Da; Cota maxima H2: 1

Combustibil adecvat Gaz / Motorina (combustibil lichid).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura