Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Cazan Condens 7000 F GC7000F 100 R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4608632 lei Lei
Cod produs
7736603149
Out Of stock
Descriere
Cazan cu condensare pe gaz Bosch Condens 7000 F GC7000F 100 R cu automatizare MX25 pentru aplicatii de intensitate medie pana la utilizari industriale de mare capacitate.
Putere termica utila (la 80/60C) =15,5-93 kW; Putere termica utila (la 50/30C) =17,2-100 kW
Usor de utilizat - si prin internet. Servisare rapida datorita elementelor laterale demontabile si componentelor direct accesibile. Usor de integrat in cele mai variate sisteme de incalzire.
Consum energetic redus: Arzatorul cu modulare pe gaz, cu amestecare preliminara, se adapteaza automat la necesarul de caldura actual. De aceea, cazanul functioneaza eficient si atunci cand nu este necesara functionarea acestuia la randament total. Astfel, este posibila reducerea consecventa a consumului de energie in orice moment al zilei si in orice anotimp.
Prin intermediul MEC Remote sau al HomeCom de la Bosch, exista posibilitatea de a conecta cazanul comod in retea si de a-l controla cu precizie de la distanta prin intermediul smartphone-ului sau al tabletei - cu utilizare intuitiva. Interfata de internet disponibila in dotarea de serie garanteaza aceasta posibilitate.
Prin intermediul sistemelor moderne de reglare Bosch Control 8000 sau NSC, in asociere cu CW 400 sau CW 800, se poate controla cazanul in conditii optime.
Constructie optima: Constructia robusta speciala a sistemului hidraulic si temperaturile inalte de pana la 95C de pe tur asigura integrarea extrem de facila a Condens 7000 F in cele mai variate sisteme de incalzire. Nu sunt necesare in acest scop componente suplimentare, de exemplu, un schimbator hidraulic de cale sau un schimbator de caldura.
Constructia compacta, greutatea redusa si forma speciala, cu cadrul in forma de x, asigura transportarea facila si instalarea in conditii de siguranta. In functie de configuratia incaperii, aveti posibilitatea de a instala racordul de evacuare a gazelor arse la nivelul posterior sau superior al cazanului.
Accesoriile de evacuare gaze nu sunt incluse in pret !
Instructiuni de Instalare si de Utilizare
Instructiuni pentru Accesorii de evacuare gaze arse.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura