Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Pompa caldura aer-apa Compress 3400i AWS 12 M trifazata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3875321 lei Lei
Cod produs
8750722687-7738602245
Out Of stock
Descriere
Pompa caldura aer-apa Bosch Compress 3400i AWS 12 M split cu unitate exterioara CS3400iAWS 12 OR-T trifazata pentru incalzire, racire si preparare de apa calda menajera (are Boiler cu serpentina 190 litri incorporat).
Indiferent daca este vorba despre cladiri noi sau lucrari de modernizare (in functie de cladire), Compress 3400i AWS ofera incalzire, racire si apa calda pentru locuinta si un nivel maxim de confort.
Tehnologia viitorului iti ofera in permanenta un nivel maxim de confort la incalzire, racire si alimentare cu apa calda menajera.
Redu costurile de incalzire cu ajutorul tehnologiei ecologice, subventionate

Extrem de eficient datorita tehnologiei cu inverter cu un SCOP de pana la 4,89 (la A7/W35) si incadrarii in clasa ErP de A+++.
Conexiune la internet disponibila (cu accesoriu)
Temperatura maxima pe tur 60 C (pana la ~-20 C pentru sasiu mare 3ph)
Debit minim de apa redus, necesitate limitata de rezervor tampon /by-pass
Unitate de interior pregatita pentru racire sub punctul de roua
COP ACM max. 3,01
Nivel de zgomot redus (unitate de exterior) 64-66 dB(A)
Tip de compresor: Dual Rotary LG
Cu Compress 3400i AWS iti poti controla usor si complet echipamentele de incalzire. Iar setarile pot fi reglate cu usurinta prin intermediul afisajului aparatului. Alternativ, poti utiliza aplicatia Bosch HomeCom Easy pentru a regla temperatura din incapere direct prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete. Datorita conexiunii fara fir, instalatorul poate verifica si regla setarile pompei de caldura prin intermediul functiei de diagnoza de la distanta atunci cand este necesar.
Pentru a sustine o instalatie de incalzire completa, unitatea externa CS3400iAWS instalata in aer liber este conectata la o unitate interna din cladire. Unitatea interna cu rezistenta electrica suplimentara integrata are rolul unui sistem de incalzire suplimentar in cazul unui necesar de caldura deosebit de ridicat, de ex. cand temperatura exterioara este prea redusa pentru functionarea eficienta a pompei de caldura.
Instalatia de incalzire este controlata prin intermediul unitatii de comanda HPC 410, care se afla in unitatea interna. Unitatea de comanda regleaza si comanda instalatia prin intermediul diferitelor setari pentru incalzire, racire, apa calda si alte utilizari. Functia de monitorizare opreste, de exemplu, pompa de caldura in cazul unor eventuale defectiuni de functionare, pentru ca niciuna dintre componentele esentiale sa nu fie deteriorate.
Unitatea de comanda HPC 410 din unitatea interna controleaza producerea caldurii cu ajutorul valorilor senzorului exterior, daca este cazul in combinatie cu regulatorul de camera CR10 H (accesoriu).
Temperatura din cladiri este reglata automat in functie de temperatura exterioara.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura