Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Termostat Tado Smart AC Control V3+

0 stars: 0.00 din 0 pareri

54899 lei Lei
Cod produs
SACCV3+
Out Of stock
Descriere
Tado Smart AC Control V3+
Termostatul pentru controlul aparatului de Aer Conditionat de la Tado este un asistent pentru climatizarea locuintei pe timp de vara.
Echipamentul se alimenteaza prin cablu USB la un adaptor de 5V, direct la priza, si la internet prin wireless. Acesta controleaza aparatul de AC prin IR (infrarosu), asemenea telecomenzii acestuia.
Sistemul functioneaza fie manual, prin controlul temperaturii de pe telefon sau direct de pe termostat, fie automatizat in aplicatie in functie de ora, camera, sau prezenta in locuinta.
Atunci cand pleci de acasa, termostatul va opri aparatul AC, iar cand te intorci acasa, datorita functiei de geo-localizare din aplicatie, va porni AC-ul la temperatura presetata astfel incat atunci cand ai ajuns acasa sa gasesti deja temperatura optima si AC-ul deja inchis.
Totodata, pentru a mentine functia de economisire a energiei, termostatul va detecta automat atunci cand o fereastra este deschisa si va opri AC-ul. In aplicatie vei putea parcurge rapoarte privind evolutia temperaturii si a umiditatii din locuinta ta. Vei primi notificari pe telefon atunci cand aerul din locuinta ta este prea cald, prea rece sau prea umed, astfel incat sa poti lua masuri.
Termostatul functioneaza si pentru modulul de incalzire si pentru controlul vitezei ventilatorului AC-ului.
Compatibilitate: Termostatul inteligent de la Tado pentru AC este compatibil cu toate aparatele de aer conditionat ce au o telecomanda cu afisaj pentru temperatura.
Termostatul AC Tado este compatibil cu Apple HomeKit, Google Home si Amazon Alexa. Poate face parte dintr-un sistem mai complex de automatizari in HomeKit (ex: inchidere AC atunci cand este deschisa o fereastra).
Alimentare: 5 V (USB), lungime cablu 1850 mm

Display: LED matrix 10 x 19 LEDs, 32 x 20 mm / touch screen

Senzori: Temperatura si umiditate

Dimensiuni (H x W x D): 100 x 100 x 15 mm

Greutate: 73 g

Conexiune wireless: Wi-Fi 802.11 b/g/n, 2.4 GHz router

Materiale si finisaje: PC + ABS plastic / fata: alb, mat, fereastra IR: negru lucios

Limba de utilizare: English / German / Dutch / Italian / Spanish / French.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura