Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Pulverizator dezinfectant aer conditionat Airpur

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8771 lei Lei
Cod produs
102600
Out Of stock
Descriere
Pulverizator Dezinfectant Airpur - elimina mirosurile din circuitele de aer (split / ventiloconvectoare), inclusiv sistemele de climatizare si ventilare auto
Tara de origine : Spania
MODALITATI DE AMBALARE: 750 ml pulverizator.
PROPRIETATI: AIRPUR este special formulat pentru a scapa de mirosurile neplacute din fermentatie si metabolitii produsi de microorganismele depuse in aparatele de aer conditionat. Datorita toxicitatii sale reduse si eficientei sale ridicate AIRPUR devine esential in acele domenii in care sistemele de aer conditionat sunt instalate. Acest produs sterilizeaza si dezinfecteaza mediului.
PROPRIETATI FIZICE: Forma: Lichida Culoare: Galbuie Miros: Putin parfumat Densitate: 0.95 gr /cc 20o. C PH 1%: Usor acid
COMPOZITIA CALITATIVA: Minerale Saruri de amoniu Alcohol Lactic Acid Apa deionizata
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE SI APLICARE: AIRPUR este pulverizat direct pe zonele urat mirositoare.Echipamentele de aer conditionat ar trebui curatate cu pprodusul nostru AIRNET., apoi pulverizati cu AIRPUR pana la saturare. Porniti aerul conditionat in vederea raspandirii produsului. Poate fi aplicat pentru dezinfecatrea mediului aparatelor de aer conditionat , circuite de drenaj etc. In echipamentele de aer conditionat: pulverizeaza pe baterii si gratare (pana la saturatie), si nu asupra zonelor electrice.
DOZARE: In stare pura, fara diluare.

Nu amestecati cu alte produse de curatare si dezinfectare.
PRECAUTII: Biodegradabil A nu se ingera Nu-l tineti la indemana copiilor Evitati contactul cu ochii si pielea. La contactul cu ochii, clatiti imediat cu multa apa si cereti sfatul medicului Iritant pentru ochi si piele . Pastrati recipientul inchis ermetic. A se pastra departe de surse de aprindere. A nu se fuma in timpul utilizarii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura