Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Cazan peleti Granola 250 RO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

94605 lei Lei
Cod produs
gra250Ro
Out Of stock
Descriere
Cazan peleti Arca Granola Automatica 250. Granola este o centrala din otel care functioneaza cu peleti din lemn natural, cu control si gestiune electronica ale functiilor automate de aprindere, alimentare si reglare a instalatiei.
Este posibila utilizarea unor anumiti combustibili granulari, si anume coji de alune, samburi de masline sau altceva consultand in prealabil serviciul nostru de prevanzare.
Aprinderea este automata, cu un flux de aer cu o temperatura de peste 650C. Aprinzatorul construit in aliaj special de otel rezistent la inalte temperaturi, absoarbe o putere electrica limitata la circa 300 W pentru putine minute. O data pornita, centrala prezinta consumuri electice limitate la cateva zecimi de Watt, datorata snecului orizontal.
Aprindere automata, incarcare automata.
Buncar prevazut cu snec de alimentare comandat de panoul electronic.
Automatizarea cazanului este in masura sa gestioneze toata instalatia, inclusiv un puffer, un boiler pentru apa sanitara si o alta sursa, de exemplu un panou solar:
Tablou electronic / digital dotat cu: Modulul electronic TERMOTRE care contine microprocesorul, programat pentru cazanele ce folosesc combustibil granular.
Dotare de baza cu un numar de 3 sonde PTC cu izolatie.
Termostat de siguranta mecanic cu rearmare manuala.
Tabloul poate comanda 4 sonde (tur / retur, boiler si panouri solare)
Contine arzatorul pe peleti, snecul de alimentare si buncarul de peleti.
Functia anticondens este asigurata de mentinerea flacarii intr-un sector uscat impiedicandu-le sa atinga suprafetele umede in mod direct. Se previne in acest fel formarea gudronului si in timpul functionarii si in fazele de tranzitie, (si anume in timpul aprinderii si stingerii, in timpul carora temperatura este limitata), tipica centralelor cu tuburi de fum si focare umede.
Modelul cu 250 kW este produs cu 3 drumuri de fum, tevi cu grosime dubla anticondens si ventilator de fum cu axa orizontala. Puterea este modulanta de la 60 la 250 kW deoarece acumulul inertial poate fi dimensionat in baza puterii minime cu o mare economisire de dimensiuni si de dispersiuni termice.
Domeniu de putere termica utila: 70x260 kW. Putere de folosire sugerata: 240 kW
Randament: 90%
Dimensiuni de gabarit totale (inclus buncarul superior): Lungime 2285 mm; Largime: 750 mm.; Inaltime (inclus panoul de comanda): 1765 mm.
Greutate: 790 kg.
Dimensiuni buncar peleti extern (standard): Larg. 700 mm; Prof. 700 mm; Inal. 1500mm.
Capacitate buncarul peletilor: 637 kg.
Continut de apa in centrala: 420 litri.
Racord cos: 250 mm.
Presiune maxima de exercitiu: 5 bar. Presiune de proba: 7,5 bar.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura