Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Cazan peleti Granola 30 RO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2021096 lei Lei
Cod produs
gra30Ro
Out Of stock
Descriere
Cazan peleti Arca Granola Automatica 30. Granola este o centrala din otel care functioneaza cu peleti din lemn natural, cu control si gestiune electronica ale functiilor automate de aprindere, alimentare si reglare a instalatiei.
Este posibila utilizarea unor anumiti combustibili granulari, si anume coji de alune, samburi de masline sau altceva consultand in prealabil serviciul nostru de prevanzare.
Aprinderea este automata, cu un flux de aer cu o temperatura de peste 650C. Aprinzatorul construit in aliaj special de otel rezistent la inalte temperaturi, absoarbe o putere electrica limitata la circa 300 W pentru putine minute. O data pornita, centrala prezinta consumuri electice limitate la cateva zecimi de Watt, datorata snecului orizontal.
Aprindere automata, incarcare automata.
Buncar prevazut cu snec de alimentare comandat de panoul electronic.
Automatizarea cazanului este in masura sa gestioneze toata instalatia, inclusiv un puffer, un boiler pentru apa sanitara si o alta sursa, de exemplu un panou solar:
Tablou electronic / digital dotat cu: Modulul electronic TERMOTRE care contine microprocesorul, programat pentru cazanele ce folosesc combustibil granular.
Dotare de baza cu un numar de 3 sonde PTC cu izolatie.
Termostat de siguranta mecanic cu rearmare manuala.
Tabloul poate comanda 4 sonde (tur / retur, boiler si panouri solare)
Contine arzatorul pe peleti, snecul de alimentare si buncarul de peleti.
Granola 20, 30, 40, 50 ro este produsa cu rezervorul peletilor suprapus centralei si vopsit in rosu deschis ca si mantaua centralei.
Functia anticondens este asigurata de mentinerea flacarii intr-un sector uscat impiedicandu-le sa atinga suprafetele umede in mod direct. Se previne in acest fel formarea gudronului si in timpul functionarii si in fazele de tranzitie, (si anume in timpul aprinderii si stingerii, in timpul carora temperatura este limitata), tipica centralelor cu tuburi de fum si focare umede.
Domeniu de putere termica utila: 12-30 kW. Putere de folosire sugerata: 25 kW. Randament: 90%
Dimensiuni totale gabarit (inclusiv buncar superior): Lungime 1310 mm; Latime: 620 mm; Inaltime (inclusiv panou comanda): 1600 mm.
Greutate: 280 kg.
Capacitate buncar peletilor: 296 kg.
Continut de apa in centrala: 68 litri.
Racord cos: 138 mm.
Presiune maxima de exercitiu: 3 bar. Presiune de proba: 4,5 bar.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura