Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Pompa caldura aer-apa Compress 3000 AW ES ODU11t

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3243356 lei Lei
Cod produs
8738206025+7738601320
Out Of stock
Descriere
Pompa caldura aer-apa de 12 kW Bosch Compress 3000 AW ES ODU 11t split pentru incalzire, racire si preparare de apa calda menajera (daca se adauga un Boiler cu serpentina).
Incalzire si racire fara nicio problema. Pompa de caldura Bosch Compress 3000 AWS este echipata standard pentru incalzire si racire activa. Datorita pompei interne, conectarea direct in aval la un circuit de incalzire poate fi efectuata fara probleme. Pentru circuitul de incalzire sunt disponibile: o pompa de inalta eficienta integrata, o supapa de siguranta, un manometru si un orificiu de ventilatie.
In interior si la exterior Sistemul Compress 3000 AWS include o unitate exterioara si una interioara. Cele 2 unitati sunt conectate prin intermediul unei conducte pentru agent frigorific. Noul sistem cu pompa de caldura are o unitate exterioara modulanta, astfel incat caldura generata de pompa de caldura este intotdeauna in perfecta concordanta cu cererea de la sistemul de incalzire si de preparare a apei calde menajere. Sunt disponibile doua versiuni de unitate interioara murala: cu mod de functionare monoenergetic sau bivalent.
Usor de utilizat Avand un afisaj in clar si un singur buton in cadrul interfetei pentru utilizator Bosch HPC 400, setarile pompei de caldura Compress 3000 AWS pot fi ajustate pentru a indeplini perfect cerintele dumneavoastra de incalzire. Automatizarea integreaza in mod perfect in sistemul dumneavoastra, generatoare de caldura avansate, durabile. Daca este echipata cu un modul IP optional, aceasta poate fi chiar conectata la internet. Daca este necesar, modelul Compress 3000 AWS poate fi combinat cu o centrala termica pe gaz sau combustibil lichid, precum si cu alte surse de energie regenerabila (energie solara sau lemn). Astfel, indiferent daca doriti ca sistemul Dvs. sa utilizeze energia solara sau preferati sa folositi lemnul, aerul, apa sau solul ca sursa de energie, Bosch are tot ce va trebuie pentru o incalzire confortabila pe baza de energie regenerabila.
Pompa de caldura de inalta eficienta cu agent frigorific R410A.
Performante COP si EER inalte. ErP ready
Limite mari de temperaturi de utilizare: -20 C la Incalzire.
Temperatura agentului de incalzire: pana la 55 C.
Incalzire electrica suplimentara de 2/4/6/9 kW
Alimentare electrica: trifazata
Instructiuni Pompa de caldura Bosch Compress 3000 AWS ODU Split
Trimite mesaj
Din Gura in Gura