Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Solutie curatare instalatie Cleaner F3 500ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1652 lei Lei
Cod produs
57762
Out Of stock
Descriere
Solutie curatare instalatie Fernox Cleaner F3 500ml utilizat pentru:

Instalatiile noi inainte de punerea in folosinta;
Indeparteaza malul si depunerile calcaroase si restabileste eficienta de incalzire a instalatiilor existente;
Indeparteaza reziduurile de flux si alte impuritati;
Compatibil cu toate metalele si materialele utilizate frecvent in instalatiile de incalzire;
Usor de utilizat, instalatia poate fi lasata sa functioneze normal in timpul operatiei de curatare;
Compatibil in utilizare cu toate pompele de presiune cunoscute;
Compozitie neutra, nepericuloasa (COSHH nivel 0)

Aplicare si dozare: Un recipient de 500 ml de Fernox Cleaner F3 este suficient pentru a curata o instalatie de uz casnic de incalzire cu centrala proprie tipica (in medie, o casa cu 3-4 dormitoare sau 100 litri). Pot fi necesare aplicari suplimentare /repetate cu Fernox Cleaner F3 pentru instalatii mai mari, sau daca instalatiile prezinta depuneri mari de mal. Mai intai goliti si clatiti intreaga instalatie cu apa curata, pentru a elimina depunerile aflate in suspensie. Pentru rezultate optime, eliminati sitele filtrelor tip Y. Intreaga instalatie, inclusiv radiatoarele alimentare prin picurare, acolo unde sunt prevazute, trebuie sa fie complet deschise. Preferabil, in acest scop, se vor monta temporar robinete fara obturator, prevazute cu racorduri de furtun. Robinetii motorizati si controlati termostatic trebuie setati astfel incat nici o parte a instalatiei sa nu fie inchisa in timpul operatiei de curatare sau clatire. Evacuarile se vor face in canalizarile de reziduuri si nu in sistemele de colectare a apei de suprafata.

La instalatiile cu ventilatie deschisa, adaugati Fernox Cleaner F3 prin colectorul de apa. La instalatiile inchise sub presiune, adaugati produsul printr-un calorifer, folosind un Injector Fernox. Pentru o spalare completa, amanuntita si rapida cu Fernox Cleaner F3 se recomanda folosirea pompei de spalare sub presiune Powerflow Flushing Pump MKIII.

La curatarea instalatiilor noi, inainte de punerea in functiune, Fernox Cleaner F3 trebuie circulat, la temperatura de operare normala pentru maxim 1 ora, dupa care se schimba sensul de curgere, pentru o perioada de timp similara. Pentru curatarea instalatiilor existente, in operare, malul si resturile vor fi dispersate, la temperatura normala de functionare, timp de minim 1 ora, dupa care se schimba sensul de curgere, pentru o perioada de timp similara. In ambele situatii, dupa spalarea intregii instalatii se spala individual fiecare calorifer, marind presiunea prin caloriferul respectiv, prin inchiderea robinetelor de la celelalte calorifere, pentru 5 - 10 minute , in ambele sensuri de curgere.
In cazul unei instalatii puternic colmatate poate fi necesara o doza repetata sau suplimentara de Cleaner F3.

Culoare : Galben inchis
Miros : Slab
Forma : Lichid
pH (concentrat) : 7,0 - 7,5
pH (1% solutie) : 7,5 - 7,8
SG : 1.20 la 20oC
Cantitate/buc (ambalaj) = 500 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura