Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3317)

Tratament apa incalzita Cleanex Instal Plus 5 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

229 lei Lei
Cod produs
LBXCLIP005
Out Of stock
Descriere
Cleanex Instal Plus 5 kg este dezvoltat pentru curatarea depunerilor de namol din instalatiile termice, care au probleme de transfer termic datorate colmatarii cu calcar, oxizi de fier si namol. Produsul este destinat tratarii atat a sistemelor noi de incalzire inainte de punere in functiune, cat si a sistemelor de incalzire deja exploatate.

Produsul curata uleiul ,vaselina, grasimile si alte resturi de la instalarea/montarea componentelor instalatiei, precum si namolurile, depozitele si particulele de magnetita rezultate in urma coroziunii, solzii de rugina, depunerile de calcar si alte reziduuri de particule.

Nu necesita neutralizare !
Actiunea combinata de desfundare si dispersie a depunerilor din centrala, calorifere sau alte elemente de instalatie, permite eliminarea rapida a acestora prin simpla golire a instalatiei.
CLEANEX INSTAL PLUS este compatibil cu toate metalele si materiale plastice.
Adaugati 1 kg de CLEANEX INSTAL PLUS pentru fiecare 10 calorifere (100 litri apa).
Mod de utilizare:
Pentru a vedea daca solutia pentru spalare a ajuns in toate partile sistemului, porniti centrala si urmariti dupa 15 minute daca caloriferele se incalzesc in mod egal.
Pentru o eficienta crescuta a procesului se recomanda utilizarea sistemului de curatare magneto-chimica sau folosirea unei pompe de spalare pentru a inlocui apa din instalatie si a inlatura malul ramas.
Recomandam sa recirculati solutia pentru spalare prin fiecare calorifer / circuit cel putin 10-15 min. Pentru instalatiile puternic colmatate cresteti timpul de recirculare.
CLEANEX INSTAL PLUS poate fi mentinut in instalatie pana la 2 saptamani,in regim normal de utilizare, fara a avea un efect nedorit. In aceasta perioada verificati periodic filtrele de pe instalatie si curatati-le daca este cazul.
Dupa curatare, goliti complet si clatiti foarte bine cu apa intreaga instalatie;
In vederea protectiei anticorozive, se recomanda ca dupa curatare sa se introduca in apa INSTAL PROTECT PLUS.
Ambalare: canistra 5 kg.
Fisa tehnica si Fisa de Securitate Cleanex Instal Plus
Trimite mesaj
Din Gura in Gura