Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Pompa cu convertizor frecventa Autoibo 800W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

119952 lei Lei
Cod produs
autoibo
Out Of stock
Descriere
Pompa cu convertizor de frecventa Autoibo 800 W  AUTOIBO sunt echipate cu un convertor de frecventa eficient, un sistem fiabil care va permite sa mentineti o valoare constanta a presiunii indiferent de consumul de apa.
Convertizorul de frecventa integrat in pompa face posibila reducerea consumului electric de energie. Un sistem de alimentare cu apa echipat cu un convertor de frecventa va permite sa economisiti pana la 60% din energie comparativ cu metoda traditionala de alimentare. Viteza motorului pompei se adapteaza la diferite conditii de functionare ale dispozitivului.
Pompa echipata cu un invertor, adica un sistem de control si siguranta usor de utilizat un dispozitiv care mentine valoarea presiunii setata si suporta o modificare a vitezei de rotatie motorul pompei.
AVANTAJE:  Functionare silentioasa: instalare in interior.
Operare usoara: toate functiile pot fi oprite prin apasarea butoanelor.
Fiabilitatea pe termen lung a pompelor cooperante: cuplul mediu si frecarea pe arbore sunt reduse cand turatia medie a motorului scade, ceea ce asigura o durata de viata mai lunga a pompei. Functie soft incorporata pornirea si oprirea dispozitivului va permite sa limitati sistemul hidraulic impact.
Protectie cuprinzatoare: sistemul este echipat cel mai versatil dispozitiv pentru supracurent, protectie la supratensiune, subtensiune si scurtcircuit, blocarea rotorului si protectie impotriva functionarii uscate fara a fi necesara montarea de sonde/senzori in foraj.

Specificaii tehnice  Ridicare: 60 mH2O
Debit: 50 litri/min.
Putere motor: 800 W
Alimentare: 230 V
Consum curent: 3,6 A
Capacitatea de aspiratie: 8 m
Interval de viteze de rotatie: 0-3000 rot/min.
Stuturi: 1x1"
Dimensiuni lungime/inaltime/latime: 31.5x21x30.5 cm
Masa 14 kg.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura