Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Hidrofor electronic 3CPm 80 EP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

189341 lei Lei
Cod produs
K63CPN382A1
Out Of stock
Descriere
Electropompa completa centrifuga multiturbina Pedrollo 3CPm 80 EP cu Easypress programat pentru pornirea si oprirea pompei, la deschiderea si inchiderea consumatorului
Se regleaza debitul si presiunea mentinandu-le constante
In cazul lipsei de apa Easypress asigura oprirea pompei
Pompele 2-4CP sunt recomandate pentru pomparea apei curate fara particule abrazive si lichide chimice, care nu afecteaza materialul din care este facuta pompa.
Corpul pompei: din fonta.
Motor electric: monofazic 230 V/50 Hz cu protectie termica incorporata in bobinaj.
Fiind silentioase aceste pompe sunt utilizate pe scara larga in sectorul domestic si in special pentru alimentarea cu apa, pentru irigarea gazonului, gradinilor, etc..
Echipata cu manometru si cablu electric 1,5 m
Produsele din seria EASYPRESS sunt dispozitive electronice pentru pornirea (deschidere consumator) si oprire (inchiderea consumator) pentru pompele monofazate. Utilizarea unei logici cu microprocesor protejeaza pompa de la functionarea fara apa cu rearmare automata sau manuala . Acesta protejeaza, de asemenea, pompa de la pornirile prea frecvente din cauza pierderilor mici din instalatie.
Cartela electronica cu rasina pentru o absoluta protectie la umiditate usor de inlocuit adapostita in carcasa de protectie IP 65. Cartela electronica din interiorul EASYPRESS a trecut testele cele mai severe EMC pentru compatibilitate electromagnetica (interferente imunitate scazuta si zgomote ridicate) pentru a asigura functionarea in orice mediu.
Putere electrica =450 W
Presiune maxima =38 mH2O; debit maxim =4,8 m3/h
Trimite mesaj
Din Gura in Gura