Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3296)

Gateway inteligent HG23

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2023 lei Lei
Cod produs
3715039
Out Of stock
Descriere
Gateway inteligent Homplex HG23 Homplex HG23 este un mini gateway inteligent, format dintr-un modul Wi-Fi integrat si un modul ZigBee cu consum redus de energie.
HG23 poate fi conectat la aplicatia Tuya App pentru adaugarea de dispozitive, resetarea, controlul altor echipamente ZigBee si controlul grupat al echipamentelor unei case inteligente.
Homplex HG23 Gateway inteligent reprezinta o solutie versatila pentru gestionarea dispozitivelor inteligente din locuinta ta. Acesta nu este limitat la o singura gama de produse, ci se integreaza in mod eficient cu o varietate larga de dispozitive de la diversi producatori. Dispozitivele inteligente ale oricarui producator pot fi conectate la acest gateway, cu conditia ca acestea sa utilizeze protocolul ZigBee pentru comunicatie.
Functionand ca un ?punct de acces? universal, Homplex HG23 Gateway inteligent este proiectat pentru a aduce impreuna dispozitive diverse de la diversi producatori, asigurand interoperabilitatea si gestionarea lor simpla.
Functionarea sa se bazeaza pe protocolul ZigBee, care este un standard de comunicare wireless optimizat pentru aplicatii IoT (Internet of Things). Dispozitivele inteligente compatibile cu ZigBee, cum ar fi becurile inteligente, senzorii de miscare, prizele si termostatele, pot comunica prin intermediul acestui protocol, creand astfel o retea flexibila si extensibila.
Gateway-ul actioneaza ca intermediar intre dispozitivele conectate si reteaua locala sau internet. Permite utilizatorilor sa controleze, monitorizeze si automatizeze aceste dispozitive printr-o aplicatie dedicata pe smartphone sau tableta. Prin intermediul acestei aplicatii, utilizatorii pot stabili scenarii personalizate, programari si interactiuni intre dispozitive pentru a crea un mediu inteligent si eficient din punct de vedere energetic.
Caracteristici  Simplu si intuitiv
Compatibil cu echipamentele ZigBee,
Sincronizare rapida,
Control prin internet cu aplicatia Tuya,
Controlul de grup, de exemplu, poti crea un grup cu mai multi robineti termostatici ZigBee pentru a controla temperaturile din diferite incaperi in acelasi timp.
Poate fi concectat impreuna cu Homplex HTRV23 sau alte echipamente ce suporta protocol Zigbee.
Date tehnice HG23 Alimentare gateway 5 VDC, 1A,
Alimentare adaptor 100 - 240 VAC 50Hz,
Frecventa de comunicare Wi-Fi si ZigBee 2,4 Ghz, maxim 30m,
Temperatura de functionare -10C ... +55C,
Dimensiuni 60.5 x 60,5 x 16,1 mm,
Interval de umiditate 10% - 90% RH fara condensare
Greutate 33 g,
Clasa de protectie IP21
Culoare Alb
Continut pachet: 1 x Gateway internet Homplex HG23, 1x Cablu de alimentare USB.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura