Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Aer conditionat Avanti YW24T3 Kit inclus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

399959 lei Lei
Cod produs
YW24T3
Out Of stock
Descriere
Aparat de climatizare Inverter Yamato Avanti YW24T3 de 24.000 BTU/h, inclusiv Kit instalare
Gama Avanti beneficiaza de cele mai noi tehnologii in domeniul climatizarii: sterilizarea UV-C, generator de ioni BIG si o racire rapida.
Generator ioni BIG (Bipolar Ionic Generator)
Generatorul BIG integrat ionizeaza aerul si genereaza o cantitate mare de plasma, atomi si substante puternic oxidante, care distrug bacteriile si virusurile. Impreuna cu filtrul de aer suplimentar, acesta contribuie semnificativ la imbunatatirea calitatii aerului.
Lampa UV-C
Lampa UV-C, amplasata pe evaporatorul unitatii interioare, emite, in siguranta pentru utilizator, radiatii UV (240nm-280nm) care afecteaza si distrug ADN-ul bacteriilor, asigurand sterilizarea evaporatorului si a aerului care trece prin acesta.
Rapid Cooling/ Heating
Tehnologia avansata permite pornirea climatizorului la o frecventa ridicata, de 100 Hz, astfel incat temperatura aerului la evacuare atinge 17oC in 30s, in modul racire, si 40oC in 60s, in modul incalzire.
Control Wi-Fi
Prin functia Wi-Fi, dupa conectarea aparatului la internet, il puteti controla de la distanta, cu ajutorul aplicatiei SmartLife-SmartHome si a unui dispozitiv mobil inteligent. Modulul Wi-Fi nu necesita instalare, fiind deja integrat in unitatea interioara.
Filtrare dubla
Filtrarea primara este asigurata de filtrul de aer lavabil de inalta densitate, usor de igienizat, datorita accesului si demontarii facile. Filtrul suplimentar contribuie la imbunatatirea calitatii aerului, atat prin filtrarea secundara a particulelor fine, precum si datorita proprietatilor anti-bacteriene.
Pornire pe gama larga de tensiuni
Aparatul de aer conditionat poate functiona in intervalul 165 - 265V, in conditii de tensiune instabila sau prea scazuta. Pentru cresterea sigurantei in utilizare si o estetica imbunatatita a spatiului deservit, alimentarea este realizata prin unitatea exterioara.
Carcasa rezistenta la coroziune
Carcasa metalica si condensatorul unitatii exterioare isi pastreaza aspectul si functionalitatea pentru o perioada indelungata, datorita straturilor de protectie anticoroziva aplicate.
DC Inverter, SEER A++/ SCOP A+
Tehnologia DC Inverter permite controlul tensiunii si al curentului, pentru o functionare eficienta, cu un consum energetic redus, si mai silentioasa, prin reducerea vibratiilor. Viteza compresorului variaza, asigurand atat mentinerea, cu o precizie ridicata, a temperaturii setate, cat si economisirea de energie.
Kit de instalare inclus
Pentru toate capacitatile, aparatele includ kit-ul de instalare ce contine 3m de teava, 4.3m de cablu, tub pentru drenajul condensului (2x2m), banda de matisat, izolatie si material de etansare a gaurii din perete.
Sleep
Functia asigura optimizarea pe timpul somnului, prin ajustarea automata a curbei de temperatura, pentru a spori confortul utilizatorului, concomitent cu economisirea de energie.
Clean & Mildew
Prin activarea functiei Clean, puteti porni ciclul de auto-curatare in 4 pasi: inghetare rapida, dezghetare, uscare si sterilizare la temperatura ridicata a evaporatorului. Pentru a preveni aparitia mucegaiului, folositi functia Mildew, care usuca piesele interne ale unitatii interioare, prin continuarea functionarii ventilatorului timp de 15 minute dupa oprirea aparatului.
Eco
In modul Eco, aparatul atinge temperatura setata in cel mai scurt timp, apoi functioneaza la frecventa redusa, mentinand temperatura setata, si reducand, in acelasi timp, consumul de energie.
I Feel
Functia I Feel optimizeaza automat functionarea aparatului de aer conditionat, prin detectia temperaturii ambientale, cu ajutorul senzorul din telecomanda, si ajustarea temperaturii aerului eliberat in incapere.
Acoperire de protectia Golden Fin
Condensatorul si evaporatorul beneficiaza de acoperirea Golden Fin, care, pe langa proprietatile superioare anti-corozive, datorita stratului hidrofil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura