Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Aer conditionat Perfera FTXM42A-RXM42A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

651239 lei Lei
Cod produs
FTXM42A-RXM42A
Out Of stock
Descriere
Aer conditionat split Daikin Perfera FTXM42A-RXM42A 14000 BTU/h
Curgerea 3D a aerului combina baleierea automata pe verticala si orizontala pentru a trimite un jet de aer cald/rece exact in colturile spatiilor largi
Utilizand electroni pentru a declansa reactii chimice cu particulele din aer, Flash Streamer distruge alergenii, precum polenul si fungii si elimina mirosurile deranjante, furnizand un aer mai sanatos si mai curat
Senzor de detectare a miscarii pe 2 zone: jetul de aer este directionat intr-o zona diferita de cea in care se afla persoana in acel moment; daca nu este detectata nicio persoana, aparatul va trece automat in modul eficienta energetica.
Filtrul de argint pentru purificarea aerului si indepartarea alergenilor capteaza alergenii, precum polenul pentru a furniza aer curat constant
Comanda vocala prin Amazon Alexa sau Google Assistant pentru a controla principale functii, precum valoarea setata, modul de functionare, viteza ventilatorului etc.
Functia de incalzire accelerata incalzeste rapid locuinta la pornirea aparatului de aer conditionat. Temperatura setata este atinsa cu 14% mai repede decat cu un aparat de aer conditionat normal (numai pereche)
Functionare silentioasa: nivel al presiunii sonore de pana la 19 dBA
Daikin Residential Controller: controlati interiorul din orice locatie cu o aplicatie prin intermediul retelei locale sau prin internet.
Valori ale eficientei sezoniere de pana la clasa A+++ in racire si incalzire in combinatii pereche si multi
Comfort+: Confort perfect cu o temperatura omogena in camera. Cele doua fante directioneaza aerul catre tavan in racire si de-a lungul peretelui in incalzire.
Purifica aerul de virusuri, bacterii si praf fin datorita filtrului de praf eficient
Modul economic: Reduce consumul de energie electrica astfel incat sa poata fi utilizate alte aparate mari consumatoare de energie. Si aceasta functie duce la economisirea de energie.
Economie de energie in modul de asteptare: Reduce consumul de curent cu aproximativ 80% la functionarea in modul asteptare.
Numai ventilatorul: Unitatea poate fi utilizata ca un ventilator care sufla aerul fara a-l raci sau a-l incalzi.
Comutarea automata racire - incalzire: Selecteaza automat modul de racire sau de incalzire pentru a ajunge la temperatura setata.
Functionare silentioasa a unitatii interioare: Tasta ?silent? (silentios) de la telecomanda descreste cu 3 dB(A) nivelul sunetului in timpul functionarii unitatii interioare
Jetul de aer 3D: Combina baleierea automata pe verticala si orizontala pentru a trimite un jet de aer cald/rece exact in colturile spatiilor largi.
Baleierea orizontala automata: Posibilitatea de a selecta deplasarea automata pe orizontala a fantei de refulare a aerului, pentru un jet uniform de aer si o distribuire uniforma a temperaturii.
Program uscare: Permite reducerea nivelului umiditatii fara variatii ale temperaturii camerei.
Flash Streamer: Utilizand electroni pentru a declansa reactii chimice cu particulele din aer, Flash Streamer distruge alergenii, precum polenul si fungii si elimina mirosurile deranjante, furnizand un aer mai sanatos si mai curat
Filtru fotocatalitic din apatit de titan de dezodorizare: Distruge mirosurile deranjante de tutun si animale de companie, de exemplu
Programator saptamanal: Poate fi setat sa actioneze incalzirea sau racirea oricand, zilnic sau saptamanal.
Telecomanda cu fir: Porneste, opreste si regleaza aparatul de aer conditionat.
Onecta prin aplicatie: Controlati unitatea interioara din orice locatie prin aplicatie
Auto-diagnoza: Simplifica intretinerea, indicand defectiunile sistemului sau anomaliile in functionare.
Comfort+: Perfect comfort with homogeneous temperature throughout the room. The double flaps direct the air towards the ceiling in cooling and along the wall in heating.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura