Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Aer conditionat Stylish FTXA42CB Black

0 stars: 0.00 din 0 pareri

88417 lei Lei
Cod produs
FTXA42BB-RXA42B9
Out Of stock
Descriere
Aparat de Aer conditionat Daikin Stylish FTXA42CB Black 14.400 BTU/h cu unitate exterioara RXA42B9.
Climatizare premium: Cu Stylish, Daikin echilibreaza functia si estetica pentru a crea un produs inovator, care se integreaza in orice interior.
Control inteligent al climatului: Poti gestiona unitatea Stylish de la smartphone sau de la telecomanda cu infrarosu.
Disponibila in 4 culori: alb, argintiu, negru si abanos.
Utilizatorii pot alege dintre cele trei culori distincte (alb, argintiu si negru)
Colturile curbate creeaza un design discret si care economiseste spatiu
Dimensiunile reduse o fac cea mai compacta unitate de pe piata
Panoul simplu permite variatii de textura si culoare pentru a se integra cu usurinta in orice camera.
Senzorii inteligenti optimizeaza performanta.
Efectul Coanda optimizeaza distributia temperaturii in camera.
Ventilatoarele imbunatatite ofera o eficienta ridicata cu niveluri scazute ale zgomotului.
Tehnologia avansata permite atingerea unui nivel mai ridicat al confortului si al eficientei energetice.
Modul "Economic" Reduce consumul de energie electrica, astfel incat sa poata fi utilizate eficient alte aparate mari consumatoare de energie.
Economie de energie in modul standby: Consumul de curent este redus cu aproximativ 80% in modul standby.
Modul 'Noapte': Economiseste energie prin prevenirea supraracirii sau supraincalzirii in timpul noptii.
Modul "Numai ventilatorul" Unitatea poate fi setata sa functioneze ca un ventilator care emite curenti de aer fara efect de incalzire sau de racire.
Modul confort Asigura functionarea fara curenti de aer, evitandu-se astfel directionarea aerului cald sau rece direct spre persoanele din incapere.
Modul "Putere" Aparatul poate fi setat sa functioneze la capacitate maxima, iar in cazul in care utilizatorul uita sa decupleze aceasta functie, unitatea va reveni automat la regimul de functionare normala, prevenind consumul excesiv de energie.
Comutarea automata racire-incalzire Unitatea intra automat in modul racire sau incalzire pentru a ajunge la temperatura setata de utilizator.

Functionare silentioasa a unitatii externe Tasta "Silent" a telecomenzii reduce cu 3 dB nivelul zgomotului emis de unitatea externa, asigurand un mediu silentios pentru vecinatati.
Fluxul de aer 3D Aceasta functie defineste capacitatea aparatului de a directiona aerul atat pe verticala, cat si pe orizontala, distribuindu-l perfect catre toate colturile incaperii (fie automat, fie la comanda utilizatorului).
Baleiere verticala automata Ofera posibilitatea de a seta deplasarea verticala automata a fluxului de aer, avand drept efect distributia uniforma a aerului si a temperaturii.

Selectarea automata a vitezei ventilatorului Viteza ventilatorului este selectata automat, pentru a se ajunge la (sau a mentine) temperatura setata.
Treptele de viteza ale ventilatorului Aceasta functie permite selectarea uneia dintre cele 5 trepte de viteza ale ventilatorului.
Modul "Uscat" Permite reducerea nivelului umiditatii din camera fara a provoca variatii ale temperaturii ambientale.
Filtru de argint pentru indepartarea alergenilor si purificarea aerului Capteaza si elimina particule nedorite precum polenul si acarienii in proportie de cel putin 99%.
Tehnologia "Flash Streamer" Aceasta tehnologie se bazeaza pe emisia de electroni de mare viteza care declanseaza reactii chimice cu particulele din aer, indepartand mirosurile neplacute si anihiland virusurile, mucegaiul, praful, bacteriile, polenul si alti alergeni.
Filtru fotocatalitic din apatit de titan pentru dezodorizare Acest filtru este un excelent aparator impotriva substantelor chimice daunatoare, particulelor de praf, bacteriilor, virusurilor si alergenilor, eliminand in acelasi timp mirosurile neplacute provocate de tutun, animalele de companie, etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura