Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Aer conditionat Emura FTXJ20AW-RXJ20A 7000 BTU/h

0 stars: 0.00 din 0 pareri

657118 lei Lei
Cod produs
FTXJ20AW-RXJ20A
Out Of stock
Descriere
Aer conditionat split Daikin Emura FTXJ20AW-RXJ20A 7000 BTU/h Design care vorbeste de la sine:
Perfect compatibil: Disponibile in culorile negru sau alb mat si argintiu lucios, atat unitatea interioara, cat si telecomanda se pot integra elegant cu designul dumneavoastra interior.
Aer pur, garantat: Echipat cu tehnologia Daikin Flash Streamer si cu filtru de dezodorizare cu apatit de titan si filtru cu argint pentru alergeni, aparatul va garanteaza un aer lipsit de virusuri, alergeni si mirosuri.
Caracteristici si functii principale Emura 3:  Efectul Coanda: Clapetele special concepute concentreaza si optimizeaza fluxul de aer atat in modul de incalzire, cat si in
cel de racire pentru a asigura o acoperire completa chiar si in camerele mari.
Senzor termic inteligent: Impreuna cu efectul Coanda, acest senzor scaneaza camera pentru a determina gradul de ocupare si temperatura aerului, ulterior semnaleaza unitatii fie sa directioneze fluxul de aer departe de ocupanti, fie sa directioneze fluxul de aer catre zone cu temperatura neuniforma.
Tehnologia Flash Streamer: Tehnologia de purificare a aerului brevetata de Daikin retine virusurile, alergenii (precum polenul si alergenii fungici) si mirosurile neplacute din aer, descompunand totul in atomi si molecule de apa.
Control inteligent: Gestionarea operatiunilor prin aplicatia Onecta, inclusiv control vocal prin Google Assistant si Amazon Alexa.
Practic inaudibil: Ventilatorul special conceput optimizeaza debitul de aer pentru a asigura performante ridicate la niveluri scazute de zgomot.
Incalzire accelerata: Temperatura setata este atinsa cu 14% mai repede decat cu un aparat de aer conditionat obisnuit, incalzindu-va camera mai repede ori de cate ori este necesar.
AER PURIFICAT PENTRU SANATATEA TA  Filtru de argint pentru indepartarea alergenilor si purificarea aerului
Acest filtru capteaza si elimina particule nedorite precum polenul, in proportie de minim 99%.

Tehnologia "Flash Streamer"
Aceasta tehnologie se bazeaza pe emisia de electroni de mare viteza care interactioneaza cu particulele din aer, indepartand mirosurile neplacute si anihiland substantele nedorite.

Filtru fotocatalitic din apatit de titan pentru dezodorizare
Acest filtru este un excelent aparator impotriva substantelor daunatoare, eliminand in acelasi timp mirosurile neplacute provocate de tutun, de animalele de companie etc.

PRINCIPIU DE FUNCTIONARE:
1. Prin expunerea la lumina ultravioleta, dioxidul de titan elibereaza electroni liberi;
2. Electronii interactioneaza cu moleculele de apa din aer, descompunandu-i in radicali (ioni) de hidroxil ce au o actiune intensa si de scurta durata;
3. Radicalii de hidroxil ataca moleculele poluantilor majori prin separarea legaturlor chimice ale acestora, transformandu-i in substante inofensive precum dioxidul de carbon si apa.
CONTROL INTELIGENT DE ORIUNDE TE AFLI (integrat) Unitatea poate fi controlata cu ajutorul aplicatiei Onecta.
Aceasta iti va da posibilitatea sa monitorizezi permanent, de pe tableta sau smartphone, din orice locatie, parametrii de climatizare prin intermediul internetului (WiFi) sau al unei retele locale (WLAN): - vei putea programa temperatura pe intervale orare
- vei putea revizui oricand consumul de energie
- vei controla mai multe unitati interne
- vei detecta la timp defectiunile aparute in sistem
- vei fi informat despre conditiile si prognoza meteo pentru locatia unitatii

Poti controla echipamentul inclusiv prin comanda vocala.
De asemenea, poti descarca gratuit aplicatia Onecta App direct pe telefonul sau tableta ta.

CARACTERISTICI GENERALE Emura 3
Utilizare  Rezidential
Tip produs  Standard
Suprafata de montare  Perete
Recomandat pentru incaperi pana la  20 m
Capacitate generala  7000 BTU/h
Capacitate racire Min/Nom/Max  1,3/2,0/2,6 kW.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura