Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Pompa caldura aer-apa Altherma 3 R F EBVH16S23D9W ERLA14DW1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4587766 lei Lei
Cod produs
EBVH16S23D9W-ERLA14DW1
Out Of stock
Descriere
Pompa de caldura split aer-apa pentru Incalzire Daikin Altherma 3 R F EBVH16S23D9W ERLA14DW1 14 kW cu Boiler 230 litri. Daikin Altherma 3 R F este o Pompa de caldura aer - apa compacta de pardoseala, pentru incalzire si prepararea apei calde menajere.
Rezistenta electrica de 9 kW inclusa !
Unitatea interna are o amprenta la sol de 595 x 634 mm si o inaltime care variaza intre 1,65 m..1,85 m, ceea ce o recomanda pentru instalare in spatii reduse.
Avantajul injectiei de refrigerant: Unitatile Daikin Altherma 3 R F cu puteri cuprinse intre 11 si 16 kW sunt echipate cu un compresor scroll cu injectie de refrigerant care asigura functionarea la temperaturi exterioare de pana la -25 C.

Eficienta sezoniera optima: Altherma 3 Fextrag din aerul inconjurator 75% din energia necesara functionarii, in timp ce capacitatea de incalzire la temperaturi exterioara scazute (de pana la -7 C) a fost imbunatatita comparativ cu modelele anterioare.
Design reinventat - pentru calitatile sale ergonomice si estetice, Altherma 3 a fost premiata la concursurile internationale Red Dot Award si IF Design Award.
Toate componentele hidraulice sunt integrate in unitatea interioara.
Placa electronica si componentele hidraulice se afla in partea frontala a pompei, ceea ce faciliteaza accesul pentru intretinere si service..
Functionare silentioasa - ceea ce recomanda instalarea acestor unitati si in zonele urbane.
Unitate de pardoseala cu Rezervor de Apa calda menajera integrat  Rezervor pentru apa calda menajera integrat - confectionat din otel inoxidabil, cu capacitatea de 230 litri.
Incalzitor de rezerva integrat - cu o putere de 9 kW.
Putere consumata minima - ceea ce asigura o economie substantiala de energie electrica.
Spatiu redus de instalare, datorita dimensiunilor sale 595 mm lungime si 634 mm latime.
Interfata usor de folosit DAIKIN EYE -"Ochiul Daikin" monitorizeaza starea de functionare a pompei, astfel:
Albastru - culoarea albastra a indicatorului Daikin Eye indica faptul ca centrala functioneaza corect. Acesta va lumina intermitent in timpul functionarii si se va opri in modul "stand by".
Rosu - culoarea rosie a indicatorului Daikin Eye semnaleaza o defectiune, situatie in care sunt necesare lucrari de mentenanta.
UNITATEA EXTERNA - ERLA-DW Performante ridicate - incalzeste apa la temperaturi de pana la 60 C, fiind adecvata atat pentru constructii noi - folosindu-se incalzirea prin pardoseala, cat si pentru constructii in curs de renovare - situatie in care se folosesc radiatoarele de temperatura joasa
Functionare la temperaturi extreme - extrage caldura din aerul exterior chiar si la temperaturi de -25 C
Compresor cu injectie de refrigerant - este dotata cu un compresor scroll care permite unitatii sa functioneze garantat la temperaturi exterioare de pana la -25 C, fiind imbunatatita si capacitatea de incalzire comparativ cu modelele anterioare
Protectie anti-inghet - piesele hidraulice sunt protejate impotriva temperaturilor scazute
Setarea nivelului redus de zgomot - chiar de la instalare, unitatea poate fi setata sa functioneze la un nivel de zgomot redus cu 3 dB(A)
Grila de protectie de culoare neagra - are si un rol estetic de mascare a ventilatorului
Cartus adaptor BRP069A78 WLAN - pentru control online
Control inteligent de oriunde (integrat) Unitatea poate fi controlata cu ajutorul aplicatiei Daikin Residential Controller, disponibila pentru produsele nou instalate din generatia a 3-a.
Aceasta iti va da posibilitatea sa monitorizezi permanent, de pe tableta sau smartphone, din orice locatie, parametrii de climatizare prin intermediul internetului (WiFi) sau al unei retele locale (WLAN):
vei putea programa temperatura pe intervale orare
vei putea revizui oricand consumul de energie

Poti controla echipamentul inclusiv prin comanda vocala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura